Adana rahim filmi

Nergis51

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
702
534
18
merhaba . Aranızda Adana şehir hastahanesinde rahim filmi cektıren var mı ? Süreç nasıl ılerlıyor . Kadın doğum dan mı randevu almamız gerekıyor ? Ve kaç gün sonrasına randevu verılıyor yardımcı olur musunuz ?

Merhabalar ben 12 ağustosta çektirdim tüp bebek merkezine yonlendirildigim icin doktorum istedi kadın doğuma gitmedim infertilite bölümünden yonlendirildim amh düşük olduğu için direkt istenildi . Adetin 2. veya 3. Günü gidiliyor ama benim hafta sonuna denk geldiği için 4. Günü gittim 8 gün sonra randevu verildi

Adetliyken mi çektirdiniz

Bulabilirdiniz mi sıra

Canım merhaba yenı gördüm hıc bıldırım gelmedı . İnfertilite bölümünden nasıl randevu alınıyor acaba ben randevu sıstemınde goremedım .

Benım burdakı büyük sorunum önce kadın doğuma gıdıcem sanırım . Aynı gün benı infertilite ye yonlendırıp gün verecekler mı acaba . 2 kere gıtmek tamam ama daha fazla gitmem gerekecek mı acaba . Adana da yaşamadığım ıcın sorunum .

Aynı sorun bende de var şuan şehir dışından gideceğim o gün halletmem lazım ne yapmam gerekiyor nasıl randevu alacağım ya

Aynı sorun bende de var şuan şehir dışından gideceğim o gün halletmem lazım ne yapmam gerekiyor nasıl randevu alacağım ya
Ya ben araştırıyorum sonuc elde edersem sana mutlaka yazıcam sende bana yaz lütfen . Bide nerde yazıyorsun acaba

Ya ben araştırıyorum sonuc elde edersem sana mutlaka yazıcam sende bana yaz lütfen . Bide nerde yazıyorsun acaba
Valla aradım hastaneleri konuşmak için yarın sabah arayın poliklinik kapalı dediler yarın arayacağım tekrar çünkü 1 günüm var o gün gidip yaptırmam lazım tekrar gidemem siz hangi şehirden gideceksiniz

Canım merhaba yenı gördüm hıc bıldırım gelmedı . İnfertilite bölümünden nasıl randevu alınıyor acaba ben randevu sıstemınde goremedım .
Kusura bakma bildirim gelmedi yoksa hemen cevaplardım . İnfertilite randevusuz bir bölüm. Sabah erkenden gidip kapıda sıra oluyorsunuz kendi aranızda sıra oluşuyor zaten

Siz ne için istiyorsunuz yani belirli bir sorun var mı

Yok canım belırtı oluyor mu olmuyor mu onuda bılmıyorum ama 8 aydır hamıle kalamıyorum .
İlk önce kadın doğum bakıyor en az 1 yıl boyunca hamile kalamıyorsan testler yapılıyor ama kadın doğuma dersen hormon testi yaptırmak istiyorum onda sıkıntı çıkmazsa bir yıl bekle diyebilirler

Siz ne için istiyorsunuz yani belirli bir sorun var mı
Kadın doğum doktoruna göründünüz orda sorun mu çıktı
Gittim ama bır sorunu gözükmüyor esımde de sorun yok . 3.1 mm varıkosel çıktı ama sperm sayısı hareketlılıgı çok ıyı durumda olduğu ıcın gebelıge sorun yaratmazmış ben bi yumurtalık rezervıme baktırmadım bır de rahım fılmı . Bugün adet oldum . Yumurtlama günümde yumurtamın boyunu öğrenmek ıcın gıtmeyı düşünüyorum . Aynı zamanda rezervıme baktırcam. Eğer onda da sorun yoksa gelecek ay rahım fılmı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…