Gittim ama bır sorunu gözükmüyor esımde de sorun yok . 3.1 mm varıkosel çıktı ama sperm sayısı hareketlılıgı çok ıyı durumda olduğu ıcın gebelıge sorun yaratmazmış ben bi yumurtalık rezervıme baktırmadım bır de rahım fılmı . Bugün adet oldum . Yumurtlama günümde yumurtamın boyunu öğrenmek ıcın gıtmeyı düşünüyorum . Aynı zamanda rezervıme baktırcam. Eğer onda da sorun yoksa gelecek ay rahım fılmı düşünüyorum
Mayıs ayı 4.68
Ağustos 9.87
2 kere yaptırdım canım . Fsh ne anlaşma gelıyor . Bıde bana neden amh yapılmadı acaba hıc devlet hastahanesınde . Ben bunu sonra dan ogrendıgım ıcın soramadım . Dıger testlerıme çok ıyı demıstı
Mayıs ayı 4.68
Ağustos 9.87
2 kere yaptırdım canım . Fsh ne anlaşma gelıyor . Bıde bana neden amh yapılmadı acaba hıc devlet hastahanesınde . Ben bunu sonra dan ogrendıgım ıcın soramadım . Dıger testlerıme çok ıyı demıstı
Mayıs ayı 4.68
Ağustos 9.87
Benim FSH 17 ydi .10 ve altında olması gerek normalde doğurganlık için . yumurta rezervi azalmışsa beyin daha çok uyarı verir ve FSH yükselir bu yüzden bakılmadı gerek. Amh yumurta rezervini FSH ta o rezervin ne kadar zor çalıştırıldığını gösterir
Benim FSH 17 ydi .10 ve altında olması gerek normalde doğurganlık için . yumurta rezervi azalmışsa beyin daha çok uyarı verir ve FSH yükselir bu yüzden bakılmadı gerek. Amh yumurta rezervini FSH ta o rezervin ne kadar zor çalıştırıldığını gösterir