Adana şehir hastanesi tüp bebek

denizzzz2009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
1
1
1
35
Kızlarrr Adana Şehir Hastanesinde tüp bebek tedavisi gören var mı ? Orda tedavi olmayı düşünüyorum Sefa Arlıer isimli doktor varmış tanıyan bilgisi olan var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kızlarrr Adana Şehir Hastanesinde tüp bebek tedavisi gören var mı ? Orda tedavi olmayı düşünüyorum Sefa Arlıer isimli doktor varmış tanıyan bilgisi olan var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba,yazdım ama görmediniz sanırım,bu ay bende sefa hocaya gideceğim,siz ne yaptınız gittiniz mi merak ettim,gittiyseniz sürecinin nasıl oldu

Herkes sormuş ama cevap veren yok :(( Yola çıkınca burası unutuluyor :(( Bende bu hafta Sefa beyle görüşeceğim Adana Şehir Hastanesi Sefa Arlıer için tüp bebek tedavisi görenler yorum yaparsa çok sevinirim

Hayır yaptırmadım ama tüm ekip çok iyi gidip görüşürseniz hak vereceksiniz Sefa beyde çok sıra oluyor çok bekleniyor diğer hocalar da çok iyi zaten aynı cihazlar aynı labaratuar kullanılıyor
Ben bir senedir gidiyorum zaten sefa hocaya. Bir aşılama bir tup bebek yaptırdık kendisinde fakat maalesef olumsuz oldu. Şu an raziye hocaya doğal siklus aşılama yaptırdım 10. Günüm bekliyorum ve yeni dr arayisindayim

Back
X