Tüp Bebek Merkezleri Adana Tayfun Cok ta tedavi ve lapariskobi histereskobi olanlar

Slm canim ben iki ay önce tayfun beye gittim Ilk gittiğimde alttan muayene etti rezervin azalmaya baslamis dedi sonra rahimde çok küçük miyom varmis gebeliğe engel değil dedi sonra sulu usg yapti rahmin durumuna bakti tamam dedi tüm evreleri tek tek anlatti canim cok guleryuzlu bi doktor ben bu ay tayfun beyde tup bebege baslayacagim

Saol canim bilgi icin benimde tupler tikali oldugu icin ameyliyat olmak.istiyorum acilmasa bile rahim kontrol edilsin cunku 1. Kalite 2 embiryo transferi tutmadi icimin rahat etmesi gerek

Slm canim ben iki ay önce tayfun beye gittim Ilk gittiğimde alttan muayene etti rezervin azalmaya baslamis dedi sonra rahimde çok küçük miyom varmis gebeliğe engel değil dedi sonra sulu usg yapti rahmin durumuna bakti tamam dedi tüm evreleri tek tek anlatti canim cok guleryuzlu bi doktor ben bu ay tayfun beyde tup bebege baslayacagim
Can'ım ben de tayfun beyde randevu aldım adet bitimime ama sulu usg yi herkese yapıyor mu ? Çok ağrı oluyor Mu ya :( rahim filmim var ama illa bakıyor mu acaba sulu usg ile

Can'ım ben de tayfun beyde randevu aldım adet bitimime ama sulu usg yi herkese yapıyor mu ? Çok ağrı oluyor Mu ya :KK43: rahim filmim var ama illa bakıyor mu acaba sulu usg ile
Evet Canim şimdi rahim filmine bakıyor bide sulu usg ile tahmin içine bakıyor ilk başta biraz ağrı oluyor ama sonra geçiyor buarada benden hafif kan gelmişti istersen yanına ped al

Back
X