Adana Tüp Bebek Şehir Hastanesi

Ben

Ben Randevu alamaya çalıştım randevusu yok direk randevu alipmi giriniz
Bide baktım erkek çok iyi bir doktormus
Evet şehir hastanesi sefa arlier. Ama raziye hoca var o da iyi bir dr prof kendisi ben onu da çok beğendim. Randevu bulamazsanız sabah çok erken saatlerde infertilite (üytem) bölümüne giderseniz sıra alır görüşürsunuz

Ben şehir hastanesinde sürece başladım ama çok oyalıyorlar Raziye hocada başlamıştım doktorluğu iyi ama aylarca git gel yapmam gerekiyordu Esra bulgan kılıçdağa gittim hemen tedaviye başladık taze transfer oldum çok şükür tuttu ve bebegim kucamda ama çok memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim malesef Acıbademin labaratuvarı çok iyi değil 20 yumurtadan 1 tane oldu çok şükür oda tuttu ki ben doğal yollardanda gebe kalabiliyorum

Evet çok oyalaniyor dogru. Bende acibadem ve medline arasında kalmıştım ve medline seçtim. 3 yumurtadan 2 si 5. Güne gitti ve transfer oldum ama maalesef tutmadı. Şimdi yine ayni hastanede havuz sistemi yapacağız sonra transfer olacağım. Çünkü ben laboratuvar ve doktorumdan memnunum. İnşallah bu sefer emeklerimiz zayii olmaz. Sizde yavrunuzu güle güle büyütün İnşallah ömrü uzun bahtı açık olsun

İnşallah tez vakitte güzel haberler alırsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun stres yapmayın bide beslenmenize dikkat edin inşallah olur dualarım sizinle

İnşallah tez vakitte güzel haberler alırsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun stres yapmayın bide beslenmenize dikkat edin inşallah olur dualarım sizinle
Çok teşekkür ediyorum biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi
Öyle gerçekten Rabbim sevindirsin inşallah

Merhabalar ben Esra bulgan kılıçdağ da tedavi oldum işlemleri Acıbademde yaptırdım sürecim olumlu oldu ama çokta memnun kalmadım imkanınız varsa büyük şehirleri tavsiye ederim
Merhaba esra bulgana bende gitmek istiyorum neden memnun kalmadiniz merak ediyorum bilgi verebilirmisiniz

Merhabalar ben Esra bulgan kılıçdağ da tedavi oldum işlemleri Acıbademde yaptırdım sürecim olumlu oldu ama çokta memnun kalmadım imkanınız varsa büyük şehirleri tavsiye ederim
Merhaba esra bulgana bende gitmek istiyorum neden memnun kalmadiniz merak ediyorum bilgi verebilirmisn
Esra hanım da süreç nasıl ilerliyor acaba ve neden memnun kalmadınız
Merhaba sizde mi esra hanıma gitmeyi düşünüyorsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…