adana tüp bebek yaptıran var mı ben acıbadem de tedavi görmeye başladım

merhaba

merhaba bende bu ay adana acıbadem prof dr volkan noyan a gidicem ilk aşamalar nedir bana biraz bilgi verirmisin
slm canım adetin birinci günü ara ikinci gün tedaviye başlanıyor ilk görüşme ücretsiz ön görüşme olduğu için.cok ayrıntılı ve net anlatıyorlar benim transferim yapılmadı ...tedavim yarım kaldı gelecek ay gidecem.sormak isteğini sorabilirsin.

Umutsuzlanma hemen.Allah herseyin hayirlisini versin..Bende basladim .Acibadem Volkan Beye gidiyorum.Yumurta toplama isleminden sonra cok agrin oldumu? Ertesi gun is basi yapabilurmiyim
Hayırlı olsun canım canım benim işlemden çıktıktan sonra biraz ağrım oldu o kadar oda öyle çok şiddetli değil adet sancısı gibi yapabilirsin tabi ki zor bi işlem değil merak etme

slm canım adetin birinci günü ara ikinci gün tedaviye başlanıyor ilk görüşme ücretsiz ön görüşme olduğu için.cok ayrıntılı ve net anlatıyorlar benim transferim yapılmadı ...tedavim yarım kaldı gelecek ay gidecem.sormak isteğini sorabilirsin.

transfer neden yapılmadı bide öyle birşey mi var transfere uygun yada uygun değil gibi:(
bide arkadaşlar sorununuz neler benim eşimin sperm sayısı az. bayanlarda problem olmadığı sürece tutma şansı artıyormuş

transfer neden yapılmadı bide öyle birşey mi var transfere uygun yada uygun değil gibi:KK43:
bide arkadaşlar sorununuz neler benim eşimin sperm sayısı az. bayanlarda problem olmadığı sürece tutma şansı artıyormuş
benim opudan sonra ilaçların etkisinde hafif sıvı birikimi olmuştu..ondan uygun görülmedi.donduruldu .

Günaydın canım tsk ederim cevap için ben ankada da tedavi görüyorum
nedemek hayırlı olsun sizinde inşallah herşey gönlünüzce olsun.adanada cok seçeneğimiz bulunmuyor.balcalı ya giden çoğu kişi yi tanıyorum ve başkenntee bebehklerini kucaklarına almışlar.kısmet Allahın izniyle benim transferim bile olmadı

Back
X