Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba rapor için gerekli şart nelerdi acabaAdana başkentte tüp bebeğe başladık rapor çıkıyormuş sagolun doktrm yardımcı oldu,Raporlu tüp bebekte, ilaçlarda indirimli oluyomu acaba
Kadinda amh dusukse ,erkekte sperm sayisi dusukse , cikiyo benim eşimin sayi dusuktumerhaba rapor için gerekli şart nelerdi acaba
Merhaba hangi doktorda başladınız acabaAdana başkentte tüp bebeğe başladık rapor çıkıyormuş sagolun doktrm yardımcı oldu,Raporlu tüp bebekte, ilaçlarda indirimli oluyomu acaba
Tayfun çok beyde canimMerhaba hangi doktorda başladınız acaba
Bende başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum iki tane düşük yaptım.Tayfun çok beyde canim
Kan pıhtılaşmasi testi yaptırdınzmiBende başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum iki tane düşük yaptım.
Pcos var bende ikinci düşük 1 hafta önce düştü neler yaptırmak gerek daha birşey bilmiyorumKan pıhtılaşmasi testi yaptırdınzmi
Ben Tayfun hocama gittim 2 sene önce, çok şükür kızım oldu. Tekrar gideceğim de raporlu güncel fiyat nedir?Tayfun çok beyde canim
16000 ama cocugunuz oldgu için rapordan faydalanamazsınızBen Tayfun hocama gittim 2 sene önce, çok şükür kızım oldu. Tekrar gideceğim de raporlu güncel fiyat nedir?
Tüp bebekmi yaptrmıstınız orda , embryonuz kalmadımıBen Tayfun hocama gittim 2 sene önce, çok şükür kızım oldu. Tekrar gideceğim de raporlu güncel fiyat nedir?
Kızım tüp bebekle oldu. Geriye 1 embriyom kaldı. Olursa kısmet artıkTüp bebekmi yaptrmıstınız orda , embryonuz kalmadımı
Çok teşekkür ederim. Fiyatlar çok uçtu ya Allah yardımcımız olsunSadece transfer ücreti 6500 şuan E esoes33mia
Merhaba memnun musunuz doktorunuzdan16000 ama cocugunuz oldgu için rapordan faydalanamazsınız