Adana Tüp Bebek

Puduhepa01

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
8
Merhaba. Bugün ilk tüp bebek transferimin negatif sonucunu aldım. Adana Şehir Hastanesinde yaptırdık. Şimdi yeni bir doktor arayışı içindeyim. Bülent Haydardedeoğlu ve Esra Bulgan Kılıçdağ hakkında birçok olumlu yorum gördüm. Yakın zamanda bu doktorlara tedavi olan varsa yorumlarını ve tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Bende çok araştırdım Başkent güzel labaratuvar olarakda gelişmiş bir hastane, embriyolog ve labaratuvar en önemlisi tüp bebek için, baskette Erhan Şimşek var iyi bir doktotor, ben şehir dışı doktorlarda çok sordum ya Başkent yada Medlineyi önerdiler hep, ben başkentte gittim tüp bebeğe daha başlamadık ama

Başkent ile ilgili birçok olumsuz yorum okudum. Normalde başka rahatsızlıklarımızda ilk tercihimiz Başkent olur ama laboratuvarlari ve Erhan şimşek hakkında pek de iç açıcı şeyler okumadım o yüzden biraz kafam karıştı.

Esra bulgan kilicdag tabiki haydardedeoglu çok tuhaf bir adam hayatımda onda etiğim tecrübeyi daha hiç bir yerde etmedim ve belkide onun yüzünden bebeğimin kalbi durdu

Esra bulgan kilicdag tabiki haydardedeoglu çok tuhaf bir adam hayatımda onda etiğim tecrübeyi daha hiç bir yerde etmedim ve belkide onun yüzünden bebeğimin kalbi durdu
Şu anda Esra hanımda mi tedavi oluyorsunuz? Hangi hastaneleri kullanıyor her ikiside? Tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim kafam çok karışık

Ben çok arastirmistim daha öncesi ikisi de acibadem de yapıyorlar işlemleri.

Şu anda Esra hanımda mi tedavi oluyorsunuz? Hangi hastaneleri kullanıyor her ikiside? Tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim kafam çok karışık
Teyzem esrada bir arkadaşım esrada yaptı teyzem iki kere transfer oldu ilkinde 3 tane tutu birini aldılar ikinci transferde de ikizi oldu arkadasimda iki transferinde pozitif iki çocuk annesi ben haydardedeoglunda çok kotu tecrübeler edindim farklı olacam diye tıpta olmicak şeyler yapiyo acayip rahat bir insan Adana'nın sıcağında bana kalp atışına kadar su ictirtmedi ya millet bol.bol.su için der o bana kola iç dedi enerji içeceği iç dedi bende gidip redbul içiyordum salak gibi neymiş efendim o değilmiş sporcuların ictiginden içecek misim hayatimda görmediğim şey sonra üç gün ilişki yasak derler spermler toplanıp çoğalsın toplama dan önce bu ise akşam birlikte olun dedi eşim oligospermi bir tane takviye vermedi ya rahim filmi istemedi 32 yumurtadan 21 döllenmeden bir embiryo olustu çok tuhaftı ya sonra hiç kimse beni tatmin etmedi takı Bülent traşa gidinceye kadar su an bir çocuğum var tekrar transfere hazirlaniyorum

Aa çok şaşırdım bu deneyiminize. Bildiğim kadarıyla acıbadem ile çalışıyor. Acaba tek embriyo oluşmasındaki neden birazda acıbadem laboratuvarı olabilir mi?

Olabilir ama bence hayır eşime bir gün önce birlikte olun demesinden oldu on motil spermi çıkan birinden bu istenilmez ya Bülent traşa gittik oda acıbadem sonuçta orda 7 embiryo olustu yenilik yok bu doktorlarda mikroçip elektro plazma ekzozum prp gebelik aşısı kasılma serumları embiryo yapıştırma bağışıklık serumu en basitinden o kadar yumurtası olan bir hastaya su içme yerine rahim dinlendirme yapsaydı

Teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için. Ben de sanırım Esra hanima gideceğim.

Kesinlikle katılmıyorum çok iyi bir doktordır bülent haydardedeoğlu ilk denememiz de pozitif oldu şimdi ikinci çocuğum için yeni tedavi sürecindeyim . Ve bu arada üzüntünüzü anlıyorum fakat bebeğinizin kalbînin durmasının Bülent hoca ile hiçbir alakası yoktur emin olun gözü kapalı Bülent hocayı tercih edebilirsiniz

Merhabalar.Esra hanıma gittiniz mi ? Memnun kaldınız mı?
Merhaba filiz hanıma gittim. Sigara kullandığımız için eşime ve bana vitamin takviyeleri verdi, sigarayı bırakın ya da azaltın dedi. Beslenmenize dikkat edin dedi. 2 ay sonra tüp bebek deneyeceğiz. Çok ilgili ve sıcakkanlı bir hanım

Merhaba hangi takviyeleri verdi acaba ? Bende düşünüyorum da ?

Merhaba hangi takviyeleri verdi acaba ? Bende düşünüyorum da ?
Omepa 3, morfolic, d vitamini, B12 spreyi. Tabi bu vitaminler kişiye göre değişir ama omepa 3 genel olarak yumurta kalotesi için çok iyiymiş. Ayrıca beslenmemize dikkat edip sigarayı azaltmamizi istedi.

Tesadüf gördüm çok şaşırdım bende Bülent beye gitmeyi dusunuyordum farklı şehirde yaşıyorum yurt dışında tedavim ilk muayenemi orada yaptırmak istemiştim ama deneyiminiz korkuttu beni neden söyledi birşeyi suyun ne zararı olabilir ki çok saçma

`