Adana Tüp Bebek

Memnun kaldınız mı acaba sizin tecrübeniz nasıl geçti muayene ücreti nedir Esra hanımın inşallah tedaviniz doğum ile sonuçlansın
Muayene ücreti 7.500 tüp bebek ücreti de 160.00 tl miş ilaçlar dahil değil bende gitmeyi düşündüğüm için araştırıyorum da

Muayene ücreti 7.500 tüp bebek ücreti de 160.00 tl miş ilaçlar dahil değil bende gitmeyi düşündüğüm için araştırıyorum da
Genel olarak ücretleri bilmiyorum ama pahalı geldi bana biraz muayenesi rahim filmi falan çekimi ne kadar biliyor musunuz peki

Genel olarak ücretleri bilmiyorum ama pahalı geldi bana biraz muayenesi rahim filmi falan çekimi ne kadar biliyor musunuz peki
Aynen öyle banada pahalı geldi rahim filminide ben önceden çekilmiştim diye sormadım canım ama pahalı geldiği için bende başkent hastanesine bakıyorum büyük ihtimalle orda olurum

Aynen öyle banada pahalı geldi rahim filminide ben önceden çekilmiştim diye sormadım canım ama pahalı geldiği için bende başkent hastanesine bakıyorum büyük ihtimalle orda olurum
Başkentte muayeneler ne kadar doktor baktınız mı oradan da önceden Bülent bey orada idi şimdi oda gitti galiba Erhan beyi çok duymuştum birde Ankara'da bile yine prof doktorlarda muayene oluyorum bu fiyatta değil çok şaşırdım

Muayene ücretine yanlış hatırlamıyorsam 3770 dediler ya evet Erhan beyi bende çok duydum ama memnun olan kadar olmayanda varmış sonra yine aynı hastane de Pınar hanımı araştırdım o da iyi ilgili bir doktormuş olumsuz yorum okumadım onun için. Malesef gerçekten adana da ki fiyatlar bencede çok uçuk

Memnun kaldınız mı acaba sizin tecrübeniz nasıl geçti muayene ücreti nedir Esra hanımın inşallah tedaviniz doğum ile sonuçlansın
Bana ilk etapta takviye verdi 2 aylık. Sağlıklı beslen ve sigarayı azaltın mümkünse hiç içmeyin dedi. En azından yaptığımız tedavide şansı arttırmış oluruz dedi. Muayene ücreti 7500 TL ama 1 ay boyunca geçerli. Sıcakkanlı ve sempatik bir hanım.

Merhaba. Başkentte muayene ücreti daha uygun ama bildiğim kadarıyla ücret odediginizde ilk 15 gün içinde tekrarlanan muayene ücretsiz ama mesela 16.gun giderseniz yine ücret ödüyorsunuz. Ama Esra hanımda aylık 7500 ödeyip 1 ay boyunca muayene olabiliyorsunuz. Başkentte de 130 bin falan diye biliyorum tüp bebeği ama ben de sizin gibi çok kötü yorumlar gördüm guvenemedim. Normalde diğer rahatsızlıklarımda başkentten başka yere asla gitmem ama guvenemedim.

Adam.bana sigara içebilir sin dedi ya yumurta sayım fazlaydi ohss ihtimaline karşı su içme dedi madem o ihtimal varsa o zaman dondurulmuş embiryo transfer edeydin su icirmmemk nedir kola iç demek nedir yok enerji icececgi zaten bir embiryo olustu oda kimyasal oldu Bülent trasta ise 7 embiryom oluştu bir oğlum var

Merhabalar, bende tüp bebek sürecine başlayacağım. Dün araştırmalara başladım. Acıbadem 160 bin yumurta toplama ve yumurta transferi bu süreç içinde alınacak kan testleri, 3 gebelik testi, ultrason kontrolleri en son kese görmeye kadar dahilmiş. Prof. Dr. Esra Bulgan Kılıçdağ benim çok beğendiğim ilgili bir doktor kendisininde acıbadem ile anlaşması var. Onlarda da ücret 160.000 yumurta toplama transfer ama özel muayenehane olduğu için hastanede yapılan kan testleri vs. Ayrı ücrete tabi olacaktır tabiki tüm bunlar taze transefere karar verilip ekstra bir süreç çıkmazsa geçerli. Başkent ücretleri ise 110.000 TL doç. Dr. Erhan Şimşek iyi bir doktora benziyor daha önce hiç gitmedim fakat sıra bulmak çok güç yoğun bir hoca dün aradım 14 eylüle sıra alabildim. Gittikten sonra deneyimlerimi paylaşırım. Acıbademden süreç tek seferde ilerlemedi diyelim ekstra süreçlerin ücretini de öğrendim embriyo dondurma 36.000 bunu çözdürme yine 36.000 ( bu kadar şey içinde saçma bulduğum bir şey çözdürmek ayrı ücret) eğer sperm ve yumurta çok sorunlu ise yapay zeka destekli embriyo seçimi varmış 37.000 TL de bu bütün bunların dışında ilaçlar dozajlar kişiye göre değişiyor tabiki ama standart olarak 60 70 bin arası. Çok zor bir süreç daha karar verme aşaması bile böyle. Ben bu işe başlamadan gidip tüp bebek merkezlerini gezebilirim birileri bana tanıtır kullandıkları yöntemleri anlatır diye düşünmüştüm ama muayene gibi gidip bilgi almak gerekiyor çok bilgi alamıyorsunuz telefonda acıbadem biraz daha iyi bu konuda. Sizlerden karar verenler var mı, ya da bu sürece başlayan beni de bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Merhaba bizde tüp bebek sürecine Esra hocada karar verdik bir yakınımız önerdi ve diğer önerdiği arkadaşlarıda hep evlat sahibi olmuş çok şükür yakın çevrede olumlu duyumlar alınca oraya gitme motivasyomuz arttı açıkçası ilk reglda gidip sürece başlayacağız şu an süreçle alakalı yorum yapamam ama eğer ben başladığımda siz henüz sürecinize başlamadıysanız bilgilendirebilirim sizi sizde benden önce başladıysanız beni bilgilendirirseniz sevinirim

Ben de muhtemelen haftasonu regl olup pazartesi Esra hanıma gideceğim. Ben de süreci sizlerle paylaşırım. Umarım hepimiz için hayırlısıyla pozitif sonuçlanır.

Biz Esra hanımda başlayacağız. 2 ay takviye kullandirtti. Büyük ihtimalle pazartesi gideceğim sürece başlamak için. Eğer sağlık ocağında bakilabilecek kan tahlilleri ise sağlık ocağında yaptırıyor. İlla acibademde tahlil yapılsın istemiyor yani.

Ben de muhtemelen haftasonu regl olup pazartesi Esra hanıma gideceğim. Ben de süreci sizlerle paylaşırım. Umarım hepimiz için hayırlısıyla pozitif sonuçlanır.
Ben regl oldum yarın gideceğim süreç hakkında burada deneyimimi paylaşırım. Umarım

Merhaba gittiniz mi Esra hanıma? Ben bugün regl oldum pazartesiye randevu verdiler
Evet gittim muayene ettikten sonra sürecimiz başladı bugün iğnelerimi yazdılar ve iğne kullanmaya başladım sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim

Evet gittim muayene ettikten sonra sürecimiz başladı bugün iğnelerimi yazdılar ve iğne kullanmaya başladım sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim
Hastane ile ilgili fiyat bilgisi aldınız mı ?

Bende bugün Erhan Bey'e muayene oldum, iyi bir hoca adenomiyozis bulgusu olduğunu söyledi rahimde o kadar çok doktora gittim ilk kez bu söylendi başlangıç şu an korkulacak bir şey yok dedi ama bilmiyorum daha öncede dış gebelik geçirdim tek tüp alındı, ordada çikolata kisti bulgusu var dediler onlarca doktor gezdim göremediler çikolata kisti bazende adet öncesi kistlere benzediği için karşılıklık oluyormuş ama içimden bir his rahimimde bişeyler olduğunu söylüyor o yüzden hiç uzatmadan başlamak istiyorum tüp bebeğe. Muhtemelen bende Esra Hanım ile başlayacağım. Erhan Bey çok iyi biri ama Başkent Kışla kalabalık, randevu saatlerine uyulmuyor çok bekletiyor ve bu süreçte bence embriyolog çok önemli acıbademde kim olduğu belli işinde iyi gibi görünüyor. Belki oralarda karşılaşırız hem de hamile olarak :) benim adet tarihim 20 22 eylül gibi sürece başladığım zaman sizlere bilgi vereceğim

Bende daha önce bir dış gebelik geçirdim hikayemiz çok benziyor birbirine lütfen ne zaman isterseniz mesaj atın karşılamak da çok isterim inşallah hamilelik haberlerimizi de paylaşırız

Bende daha önce bir dış gebelik geçirdim hikayemiz çok benziyor birbirine lütfen ne zaman isterseniz mesaj atın karşılamak da çok isterim inşallah hamilelik haberlerimizi de paylaşırız

Ben de dün gittim ve tedaviye başladık. İlaçlarımı dün itibariyle kullanmaya başladım. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah.

`