selam kızlar yoğunluktan yazamadım ne zamandır, inanılmaz stresliyim doğum heyecanı korkusu kaygısı bastırdı ne yapacağımı şaşırdım ,geçen hafta alışverişe çıktım odası kıyafetleri tırnak makası süsü püsü ıvırı zıvırı kendime eşofman doğum çantası falan hepsini aldım bir park yatak ve puset kaldı onları da beğendim alacağım, bebenin tüm kıyafetlerini lcw den ve optimumun en üst katındaki mağazalardan aldık orayı öneririm hem hep iyi markalar var hem çok iyi indirimler var sizin için eşofman gecelik vs için de C&A'yı öneririm, ben 2 eşofman takım aldım yumuşacık ve rengarenk çok hoş, birde salih bebe'den de havlusunu dışarda giymek için kalın tulumlarını vs aldım aklıma gelmeyen birçok şey daha var. ayrıca çanta demişken nıveanın bir yeni doğan bebe seti var çantasıyla beraber bir arkadaşım hediye getirdi bana çok hoş içinde her şey var ve çantası da güzel hastaneye giderken iki çanta götürücekmişiz biri bebe için biri bizim için, bebe için olanını doğuma girmeden hemşirelere verecekmişiz doğunca onlar giydirip yanımıza getireceklermiş, işte ben nıveanın o çantasını bebe çantası yapıcam, kendime de büyük bir çanta alırım veya evdekilerden kullanırım bebek doğduktan sonrada kullanacağım cinsten.Aklıma gelmeyen birçok şey daha var sakin bir zamanda evdekilerin listesini yapar sizede yazarım burdan.
Geçen hafta 33+3 de rıza beye gittim kontrole baktı herşey iyi dedi bebe boyunu hatırlamıyorum ama kilosu 2450idi iyi mi dedim iyi dedi, doğumu napıcaz dedi bu sefer o konuyu açtı ben size güveniyorum ne derseniz dedim ama sezeryandan korkuyorum biraz dedim ameliyat fobim var dedim, tamam zaten şuan normal görünüyor herşey normal doğurabilirsin dedi detayları hiç konuşmadık zaten 36. haftanın içinde yani önümüzdeki hafta tekrardan gideceğim o zaman konusuruz dedi.Şimdi beni gören herkesde doğum anılarını anlatıyor tabii:) şuan düşündüğüm doktor sezeryana gerek var bebe ve senin için der ise rıza bey ciddi bir doktor bunnu diyorsa gerçekten sezeryan gereklidir hemen kabul ederim, normal doğurursun der ama sancım gelmez ise suni sancı düşünmüyorum çünkü annem beni normal kardeşimi suni sancı ile doğurmuş çok canım acıdı ve sonrasıda zor oldu diyor kardeşim yani kadıncağız hala anlatırken o acıyı yaşıyor suni sancı ile doğuran diğer arkadaşlarımda aynısını söylüyor elbette kişiye göre değişir ama ben düşünmüyorum. Allah nasıl kısmet eder bebeğim ve benim için hangisi iyi olur ise onu nasib eder inşallah. dua edelim kızlar birbirimize .
Bebek hareketlerine gelince ben o kadar kafaya takmıyorum benim bebe değişik biraz:) mesela açken hareket etmez derler ben sabah ve akşam açlıktan ölürken bir hareket ediyor sanki karnımı yırtıcak yemek yiyorum sakinleşiyor bu sefer tekmelere başlıyor tatlı yeyince durmaz yerinde diyorlar çikolata yiyorum tık yok:) yani artık huyundan mı suyundan mı bilemedim doktorda her gitmeye hareketlerini soruyor açken durmuyor diyorum yok artık diyor:) yani bebek hareket ediyormu ediyor gerisini boş verin bence çok az düzenli düzensiz bilmiyorum değişken olduğunu düşünüyorum.Çok stresliyim çok korkağım hala araba kullanıyorum işimi hafiflettim ama tam olarak bırakmadım şişme konusuna gelince eğer 8 saatten fazla uyur ve o günü evde geçirirsem şişiyorum ama kronik bir şişiliğim asla olmadı çok şükür yani bence olay hareket etmektir. hepinizi öpüyorum bebelere selam:)