kızzlar selam bugün odayı temizledik sildik yıkama ütü felan daha bitiremedik ama bu saat oldu:) ben hala halı bulamadım ama tüm alışverişi süsü püsü dahil bitti, hem hastane hem ev için süsleri hazırladık:) çok stresliyim doğum yaklaştıkça çok agresif oluyorum bazen kırıcı oluyorum bebeğide etkiliyor diye bu stresim çok korkuyorum. dün sabah doktora gittim ultrasona girdim bebenin kafası kasıklarımda ultrasonu direkt göbeğimin en altına dayadı anladım ki bebe dönmüş benim kızımın kafası diye sevdiğim yerde poposuymuş:) dün tam 35+5 dim heralde yani bu hafta benim 36. haftam oluyor rıza bey bebek dönmüş suyun çok iyi sende normal doğum istiyorsun normal doğum için herşey çok uygun dedi ama sen 14gün sonra bana gel dedi o zaman doğumuna karar vericez dedi ama ilkkez ben sormadan rıza bey cümleler kuruyor düşünüyor felan stres oldum ben neden neden bişey mi var iyi mi herşey yolundamı dedim herşey iyi ama bebe 3kilo 4ü geçebilir dedi ben şok!! maşallah son 15 günde 600g almış son ayda 1 kilodan fazla alabilirmiş. bende ben 3,5 kiloyu geçerse doğuramam felan dedim ama rıza bey daha erken bakarız dedi öyle ntsye felan hiç girmedim gir de demedi. çok heyecanlıyım çok korkuyorum , ne yapacağımıda şaşırdım. annem 4 kiloda olsa normal doğurursun diyor ama rıza bey ne derse ben onu yapacağım güveniyorum ona benim için dua edin kızlar hayırlısı ile kurtulsaydım.....