- Konu Sahibi siderolites
evt cnm kan pıhtılasmasıymıs bu 2. bebegımı kaybedısım bana bunun testlerını yapsaydı doktor cunku ilkinide kaybettıgım ıcın ıkıncıde test fılan yapsaydı cıkardı ortaya ve belkıde oğlumu kaybetmıcektım 6 ayı doldurmustuşimdi meltem hanım hamile kaldıgında sana iğne vericem dedi ama yeniden hamile kalmaktanda korkuyorum artık allah ınsallah bebeğine sağ sağlim kavusmanı nasip eder peki iğne yapma zormu kendine??
zaten prosedürde iki düşükten sonra yapılıyor pıhtılaşma testi.benim ilk gebeliğim bu yine de tedbirli olmak lazım. doktor sana cleaxine yada innohep verir. ben innohep kullanıyorum. walla ne yalan söyleyim iğne olmak kolay değil. ince uçlu acıtmıyor ama hergün iğne olma stresi yaşıyorsun. tabii bebeğim için herşeyi yaparım o ayrı bir durum. şeker hastalarının insülin olması gibi. ama artık alıştım. koldan ve bacaktan yapıyorum. inaşallah hamile kaldığında ayrıntılı anlatırım. bu problemi yaşaya iki arkadaşım ve akrabalarım var ve şimdi nur topu gibi bebekleri oldu. inşallah bizde alıcaz bebişlerimizi kucağımıza