öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum

benim hamileliğim çok kötü geçti göbek bağında çok kreçlenme olmuştu adanada gitmediğim kadın doğum uzmanı kalmadı heralde çogunun odasından ağlayarak çıktım. normalde 8-9 aylıkken kreçlenme başlarmıs bu normalmiş benimki 3,5 4 aylıkken başladı ve 5 aylıkken neredeyse tamamı kreçlenmişti. devlete zaten güvenipte gidemedim dünya kadar para saydık hergün farklı bir doktora gittik özelden. kafayı yicektim nerdeyse

dinemit gibisin iğne deliği kadar kalmış kreç olmayan yer orasıda bir tıkansa çocuk gider diolardu bütün doktorlar e alın o zaman küvez filan ne bilim bi yolunu bulun diyorlardum tehlikeli diye yapamayız diyolardı. su bile içsem kusuyordum, günde 4 5 serumla gözümü açabiliyordum hos açıncada dayanılmaz sancılarım oluyordu hastana önünde sabahlıyorduk eşimle korkudan, bişe olursa hemen içeri girelim diye

7. ayıma kadar hamileyim kilo alacağıma kilo verdim sürekli. 7. aylıkken kızım 1 kilo anca geliyordu. yine doktor doktor gezerken ersin sürmelilere gittik. iyiki bulmuşuz onu şimdi hamile kalsam hemen ona kosarım yine

kesinlikle tavsiye ediyorum tüm hamilelere. hacettepeliler hastanesinde. ersin beyi bulduğumuzda kıızm 1 kiloydu ilk önceleri hedef en azından 2 kiloydu küvezde kalmaması ve ciğerlerinin gelişmesi için. 2 ayda ben topralandım kızım 3.300gr doğdu

doğumumu da ersin bey yaptı. doğumdan sonraki konrollerde de çok ilgilendi sağolsun. ödemede de kolaylık yaptı artık dokorlara para saymaktan çok az paramız kalmıstı. neyseçok uzattım kesinlikleersin sürmelileri tavsiye ediyorum kızlar. hamileliğin keyfini çıkarmanızı ve bebeğinizi sağsalim kucağınıza almanızı diliyorum