- Konu Sahibi siderolites
Büyük ihtimalle sen çıkmışsın ben girmişim bilmiyordum yoksa ben beklerdim, annem bile panik oldu birde bebenin yukarda ve tombik olması da düşündürüyor yani bunlar risk normal için bilemiyorum, ama iyi hissetmiyorum kendimi buarada spinal nasıl oluyor rıza bey kendimi karar veriyor birde fiyat ne aynı mı?
ben dün foruma girdiğimde sen çıkmışsın dünden haberleşseydik çok güzel olucaktı.neyse.hAftaya da cuma 9 da randevum benim.sen de alırken aynı vakitlere al istersen.senin kendini iyi hissetmemen dr un dediklerinden ziyade doğum stresinden canım.son iki haftadır hep kaygılıydın.bir de dr öyle diyince iyice yıkıldın.belki de moral verip sen yaparsın ben de yanında olucam korkma felan deseydi belki rahatlardın .neyse olan oldu şimdiden sonraya bakalım biz.bak canım dünyadaki bütün hamişler öyle ya da böyle karnındaki bebişi doğurmuş daha doğuramayan olmamış:))) yani doğuramam deme bi şekilde o bebek doğacak:))
ha senin ki tombişlikten içerde yatıyo garibim ama o da zamanı gelince tahliye olup özgürlüğe kavuşacak.
spinal anestezi ile epidural arasında ciddi bir fark yok araştırdığım kadarıyla.omurilikten iğneyle anestezi veriyorlar belden aşağını hissetmiyorsun bu da doğum zamanı bebeğini hemen görmen o anı yaşaman demek.bir de etkisi 3-4 saat sürdüğü için çıktığında hala kendini iyi hissediyorsun bebeğini emzirebiliyorsun.sonrasında yavaş yavaş belden aşağının hissizliği geçiyor sorasında da ağrı kesiciler felan veriliyor.tabii ki epidural farkı veriyorsun hastaneye sanırım 750 liraydı.yani konforlu bir doğum anlayacağın.genel anesteziden daha iyi.genel anesteziden inleye inleye uyanıyorlar uzun zaman kendilerine gelemiyorlar tabi anestezinin etkisi gittiği için ağrıyla uyanıyorlar.
sen bunları kafana takma bebeğini kucağına alacağın zamana odaklan.şimdi sen stres oluyorsun yavrucuk da orda stres oluyor.bu sabah nst odasındaydık eşimle.ben farketmedim de birden ışıklar kapandı sonra açıldı meğer benim akıllı eşim düğmeyleoynamıştabi o birkaç saniyede ben stres olunca benim miniğimin de kalbi bir hızlı ztmaya başladı ki.nerdeyse tavan yapacak.eşim de anladı ki anne nasıl oluyorsa bebek de öyle oluyor.sonra diyorki. tamam kızım bişe yok ben şaka yaptım diyo:))) sen stres yapma tombişimi de orda sıkıntıya sokma.tadını çıkar son günlerinizin.yakında ayrılacaksınız spnra çok üzülürsün.benim tahminim rıza seni haftaya doğuma alır.sen kendini ayarla.