- Konu Sahibi siderolites
tutaste giremedim kaç gündür yine hafta sonu olunca başlıyor bir koşusturmaca:))
evet ben doğum fotoğrafcısıyla anlaştım doğumdan öncede dışarıda cekim olacaktı ama iki haftasonudur yağmur yağdı ve cok soğuktu vazgeçtik ondan eşimde hafta içi mümkün değil katılamaz,bankacı ve cok yoğun calışıyor... evde kendimiz çekiliyoruz bizde:))
doğum sabahı hastanede çekecek bizi bebek doğmadan..sonra beraber doğuma girecez inşallah...doğum sonrası bebeği ve bizi çekecek..ertesi günde ailelerimizle ççekecek hem ben biraz toparlanmış olurum hemde süslenirim..:)) bu arada ben gidip sacımı boyattım cuma günü..ağda işide halloldu geriye ev temizliği kaldı o da perş. günü inşallah,doğurmazsam tabi:))
carş.günü kontrole gidecem birde cmt gelirsin zaten pzt.ye doğum dedi..tabi bi değişiklik olmazsa..
senin su enfeksiyonla ilgili dediklerin takıldı kafama bnm bebek o kadar önden giderken normale döndü ya acaba idrar yolu enf. dan mı ama dr. da atlamazdı böle bişeyi..bana değerlerini yazar mısın ?? lökositin falan kaç çıktı?? erken alacak diye korkma artık doğsalar da bişicik olmaz hayırlısıyla kucağına almış olursun inşallahh..bugun gittin mi dr.a??
mrb canımkaç gündür girmeyince senden de şüphelenmiştim:))acaba bu kız da doğurdu diye.şükür daha doğmamışbebiş.
iyi ya.kuaför işini halletmişsin.ben de çarşamba gidicem.biz de doğum fotocusunu ayarladık.inşallah güzel kareler olur.
benim de yarın temizlik günüm.inşallah kadın içime sinen bir temizlik yapar.
evet canım ugün gittik şükür nst iyi çıktı.idrar kültürümde de çoğalma yok.ama ben ilaç bitene kadar kullanıcam.zaten 3 gün sonra da doğum yapıcam.şimdilik hala ayın 25i ama perşembe yine kontrol var.anlayacağın kontroller doğum tarihini belirleyecek.inşallah biraz daha kalır diyorum.
canım bizim dr öyle dedi.ben de düşündüm bu suyun azlığı gelişim geriliğinin artışı hep enfeksiyon zamanına geldi.yani vücudum bu bakterilerle savaş vermekten bebeğimi besleyemedi doğru dzgün.buna da şükür bu günlere geldik.ayyyy az kaldı yaaaaa:))) içimde buruk bir sevinç var.ondan ayrılmak istemiyorum