- Konu Sahibi siderolites
gittim çok şükür iyiydi, büyümüş 2300 gram olmuş, biraz rahatladım inşallah bundan sonra böyle devam eder ve sağlıkla doğar. bundan sonra haftada bir gidicem kontrollere. bakalım bebişim ne zaman gelecek yanımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha birkaç haftası var erken doğum yapmadıysa...DİDEEEEMMMMM NERDESİİİİNNNNNNNNNNNNNNN
tatlım 5. ayda tüm organlarına felan ayrıntılı ultrasonda bakılıyormuş ben de ebru hanıma illa siz bakın dedim tamam dedi rıza bey ne der bilmiyorum ama bana bir arkadaşım söyledi 5. ayda herşeyine bakıyorlar ölçüyorlar diye o da cansum demire gitmiş ebru hanımdan randevu alamamış. sanırım 5. aydan sonrada bir doğuma yakın giderim ebru hanıma ama rıza ile devam edeceğim bu arada bugün 2 de rıza beye gidiyorum benim için dua edin öpüyorum:)))
gittim geldim sabah erkenden,iyiymiş allahım ömrümden ömür gitti...
amniyosentezi konuştuk diğer alınan bebekten dolayı yaptırmam gerekiyor..önümüzdeki hafta sonuna doğru yapalım dedi ama bana sanki biraz erken gibi geldi 15+4 falan olacak ... var mı etrafınızda yaptıranlar ya da var mı bir bilginiz bu konuda???
sorunun biri bitiyor biri başlıyor hayırlısıyla sağ salim kucağıma alabilseydim...
gittim geldim sabah erkenden,iyiymiş allahım ömrümden ömür gitti...
amniyosentezi konuştuk diğer alınan bebekten dolayı yaptırmam gerekiyor..önümüzdeki hafta sonuna doğru yapalım dedi ama bana sanki biraz erken gibi geldi 15+4 falan olacak ... var mı etrafınızda yaptıranlar ya da var mı bir bilginiz bu konuda???
sorunun biri bitiyor biri başlıyor hayırlısıyla sağ salim kucağıma alabilseydim...
arkadaslar ben sezeryan olucam çocuğun eşiği doğum kanalını tıkamış.. 24 ağustosa tarih werdi dr bakalım artık
arkadaslar ben sezeryan olucam çocuğun eşiği doğum kanalını tıkamış.. 24 ağustosa tarih werdi dr bakalım artık
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. doktor bana plesentada kireçlenme var dedi, bugün başka bir doktora daha gidicem. inşallah bir sorun yoktur. eğer sezeryana karar verirsek senden bir hafta sonrada bende sezeryana giricem. Allah hayırlısını versin bakalım...
iyi olsunda bebiş sorunlar böyle olsun boswer yok canım erken değil arkadasda 2 tane düşük yapmısdı 14. haftada yapılar yani normal 2 li 4 lü oldumu
kesin yaptıracakmıısn? ense kalınlığı iyi çıkmıştı ama gerekli demekki yinede içini rahat tut canım bence doktor iyisini biliyordur.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. doktor bana plesentada kireçlenme var dedi, bugün başka bir doktora daha gidicem. inşallah bir sorun yoktur. eğer sezeryana karar verirsek senden bir hafta sonrada bende sezeryana giricem. Allah hayırlısını versin bakalım...
canım benim yaptır bence doktor da öneriyorsa, çok iyi bilmiyorum ama düşük riski doktorla alakalıymış yani yapılan işlem çok hassas olduğu için doktorun aynı hassasiyette sıvıyı alması gerekiyormuş doktor iyi ise düşükte olmazmış yani. ee senin doktorunda iyi olduğuna göre sorun yok. allah kötü şeylerden korusun hepimizi kafanı takma bence beben çok sağlıklı:))))
yarın gidiyoruz yaptırmaya dualarını bekliyorum.....
didEM,MİHRİMAH siz ne yaptınız??
kızlar tatildeyim giremedim nete bayadır. didem hayırlısıyla doğurdun mu ? carmen amniyosentes nasıl geçti acil haber ver? mihrimahcım hayırlı olsun senin doğumda belli olmuş 5 eylül birşey kalmadı bende 28inde dönüyorum adanaya 29unda ebru hanıma gidicem tarama için çok heyecanlıyım bu arada karnım 6-7 aylık gibiymiş gibi çıktı anlamadım :) normal miii? 20. haftadayım?