- Konu Sahibi siderolites
kızlar perş. yaptırdık acıbademde cok şükür iyi geçti 3gün yattım bugun ayaklandım biraz...daha ne kadar risk altındyım bilmiyorum bebeğe bişey olmasından çok kokrtum yoksa işlem çokkkk basit hiç acı falan hissetmedim boşa stres yapmışım ama en stresi bebeğe bişey olma korkusuymuş bir haftayı tamamlarsam hayırlısıyla içim rahar edecek biraz daha..
ayy bişe kalmamışş kavusacaksın meleğine hadi hayırlısı...
bende 3 eylülde gidecem ebru hnma aslında gecen cumaydı ama perş. amniy. yapıldığı için yattım erteledim randevuyu o bana yaptırmana gerek yok demişti kızacak valla:))
ben duymadım hangi hastade çalışıyormuş??
canım inşallah iyi geçmiştir ve sonucunda iyi çıkar
doktor bana 5 eylüle sezaryen tarihi verdi. içimde garip bir hüzün ve heyecan var. Allah sonumuzu hayretsin..
ayy bişe kalmamışş kavusacaksın meleğine hadi hayırlısı...
kızlar tatildeyim giremedim nete bayadır. didem hayırlısıyla doğurdun mu ? carmen amniyosentes nasıl geçti acil haber ver? mihrimahcım hayırlı olsun senin doğumda belli olmuş 5 eylül birşey kalmadı bende 28inde dönüyorum adanaya 29unda ebru hanıma gidicem tarama için çok heyecanlıyım bu arada karnım 6-7 aylık gibiymiş gibi çıktı anlamadım :) normal miii? 20. haftadayım?
bende 3 eylülde gidecem ebru hnma aslında gecen cumaydı ama perş. amniy. yapıldığı için yattım erteledim randevuyu o bana yaptırmana gerek yok demişti kızacak valla:))
Kızlar selam bende 7 aylık hamileyim Hakim Arısoy a gidiyorum. Bu doktor hakkında bilginiz varmı.
ben duymadım hangi hastade çalışıyormuş??