- Konu Sahibi siderolites
kızlar ben geldimmm:)))
çalışmadığım için göğüs pompası almayı düşünmüyorum gerek olursa alırım....
ben odayı alırken içinde yatak yorganını tam takım aldığım için ebatları bilmiyorum,yaptırma durumuna gerek kalmadı yani o açıdan rahat oldu...
odayı boyattım boşalttım eşyaların gelmesini bekliyoruz carsamba günü gelecek inşallahhh...
bu arada, kendimle ilgili alışverişi en sona bıraktım malum kaç kilo alacağımız belli değil ama listemi hazırladım şimdiden; bir uzun gecelik,sabahlık,bir pijama takımı,bol çamasır,emzirme sütyeni,çorap, göğüs pedi almayı planladım..
bnm şu aralar kafayı yprduğum şey bebek arabası ,travel sistem düşünüyorum ama henüz karar veremedim bir akılda şimdi sadece anakucağı al diyor havalar nasılsa soğuk mayıs gibide puseti mi alsam bilemedim ki,siz napacaksınız???
aşıya gelince daha önceden söylemiştim benim dr.um gerekli değil boşver dedi bende yaptırmadım kızlar bende cok önemli olduğunu düşünmüyorum evde mi doğum yapacz sanki ...
merhaba canım.sizinki iyi olmuş içinde herşeyi var.ben daha içine yatak uyku seti felan alacağım yani çooook işim var daha.bir tane pamuk yorgan yaptırayım istiyorum özellikle otururken felan altına destek olsun diye.yani yumuşak bie zemin hazırlama derdindeyim.oyun felan oynrken iyi olur diye.maşallah swen de baya birşeyler hallettin.biz de dün boşalttık odasını bu akşam duvar kağıtlarımız döşenecek.daha odanın gelmesine çok var.aralık ilk hafta dediler.
ben de kendi alışverişimi sona bıraktım aynı düşünceyle.aşağı yukarı aynı şeyleri almayı düşünüyorum.
bu arada ben de bebek arabası konusunda çok kararsızım geçen hafta oldukça fazla bir araştırma yaptım.travel sistemler hakkında.graco mirage hoşuma gitti piyasadaki en hafif trevel araba diyebilirim.hafifliği cezbetti doğrusu.mağazada baktım ama çok inceleyemedim.çünkü o ara park yatak almakla meşguldük.sen de bir araştırma yaparsan bizi haberdar et canım.kızlar beğimizin park yatağını dün odamıza koyduk çok tuhaf ve mutluluk verici bir şey.bir hoş oldum.gece her uyandığımda baktım:))bu olanlar benim için bir mucize:))çok şükür rabbime.
canım benim dr da hiç bişe söylememişti de sağlık ocağı yapalım dedi.ben de sezaryen olacağını düşününce ve malum orada da bir sürü alet kullanılıyor.yaptırayım dedim.bu zaten zorunlu birşey değil.içim rahat etsin istedim