adanada bildiğiniz iyi bi kadın dogum uzamnı war mı lutfen yardım edın

Huzurumsun01

-Allah'ım sana emanet-
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.021
58
123
merhaba arkadaslar ben adanada yenıtım we 1,5 yıldır hamıle kalamıorum bı turlu ıyı bı doktor bulamaadım cok ılgısızler benım ıyı bı doktor bulup acılen gıtmem lazım yardım edın lutfen burda doktorlar hakkında bırbırımızı bılgılendırelım

adanada olduğun için çok ama çok şanslısın..prof.aytekin altıntaş var ayrıca seyhan baskent gi ietik çalışan paracı olmayan bir hastane var orda daha ne isityorsun...ben mersinde 2yıl cahil doktorların elinde dolaşıp vakit kaybettim seyhan baskentte tayfun bey bülent bey falan var ilgili güleryüzlü insanlar ben adanaya gidiyorum ve bundan sonra da rutin kontrol için vb he rsey için gitmeye devam edicem .

bende adanadayım kaç dr değiştirdim kaç doktor gezdim tayfın çok başkent hastanesindeki doktorum çok seviyorum çok memnunum çok ilgili canını yakmadan sakince muayeneler geçiyor gidiyor aşılamamı yaptı geçen hafta hiç ağrı hissetmedim aceleye getirip yakmadı canımı... önceki aşılamamı özelde yaptırmıştım çok canımı yaktılar bilgi vermediler hemen yapıp gönderdiler.. başkent hemde yeni üreme merkezi açtı kışladaki başkentin içine.... kocaman süpper ilgili bi yer.. hemşirelerinden doktorlarına hepsi harika şiddetle tavsiye ederim hemde tayfun bey i

Back
X