ankada tup bebek merkezı
doktor gokhan cıragıl 1 nurmara tavsıye ederım
canım bizde maslak acıbademde bülent tıraşa tedavi yaptırdık ama olmadı ....adana acıbademde prof gürkan hoca var...onu tavsiye ederim....
başkent kalabalık ama eski bir hastane yalnız gitmek için seminere katılmak gerekiyor
turan çetin hakkında çok masraflı diye söylediler...gerçekten de öyle ben mersinde sperm tahlilini 25tl ye yaptırırken onlarda 100tl idi...
ankara var yılmaz atay balcalı çıkışlı prof ...genelde olumusuz yorumlar aldım...
ankada için ilk başlarda çok doktor değişştiğinden söz ettiler...ama esra8 önermiş hatta bir numara demiş (?) yanlış ve seni yanıltacak bir değerlendirmede bulunmak istemem canım...şöyle bir öngörüşme yap derim içine sinen hangisiyse ona başlayabilirsin.....Allahtan hayırlısı olsun vakti gelmeyince en iyi merkezde olsa olmuyor tecrübeyle sabit ...ben 4 kez yaptırdım...
bende adana ankada tüp bebek merkezinde tedavideyim şuanda. Benimde doktorum gökhan bey bu merkezdeki ilk tedavim transfer aşamasına gidemeden iptal oldu. Topu topu 2 adet yumurta çıktı ve onlarda döllenmedi ve transferde olmadı ama gökhan bey bizi bırakmadı. Gerçekten iyi bir merkez bende 1 kez gökhan bey yurtdışında olduğu için diğer doktora muayene oldum onun dışında tüm programımız gökhan bey'le yapıldı.
Sorunumuza gelince benim yumurtalığımın biri ameliyatla alındı yaklaşık 10 sene önce. 5 yıllık evliyim ilk yıllarda çocuk düşünmediğimiz için korunduk yani korunduğumuzu sanmışız 1 sene kadar . Sonrasında ise istememize rağmen olmadı ve doktor klomen verdi bu şeklilde 3 ay daha bekledik tabi yine yok .sonrasında rahim filmi 1 tane tüpüm zaten yumurtalığımla beraber alındı diğeride kapalı çıktı.
Tüp bebek merkezine yönlendirildim seyhan başken hastanesi'ne çikolta kistimin olduğu ve tüp için laproskopi önerildi. Kisti aldılar ancak tüp açılmadı ve komple bağlandı. Tek şansımız tüp bebekti. Ilk denemem başkentte oldu negatif. Ikinci deneme yine başkent kimyasal gebelik oldu. 3. Deneme için farklı bir merkez istedik ve özel adana tüp bebek merkezi hamdi karanfil'e gittik. Bu merkezde güzel herşey çok güzel gitti. 13 yumurta topladılar ve 5. Günü blast transferim oldu ama sonuç negatif.
Ankada'da gökhan bey endometriozis hastası olduğumu söyledi. Yani çikolata kisti var yumurtalığımdada mevcut. Bu 5. Denemem umarım son olur. Dondurulmuş 5 adet embriyo var . Yarın kontrolüm var çözünmenin ardından sağlam kalırlarsa transfer işlemi olacak zmanım yaklaştı. Gökhan bey'i bende tavsiye ederim arkadaşlar .
Selam canım şubat ayında adana başkentte Tayfun ÇOK beye yaptırdık ilk denememizdi ve şuan 3 aylık hamileyim Tayfun beyden başka hiçbir dr görmedim ben orada, arkadaşlar yazmışlar ya her defasında ayrı bir dr bakıyor diye öyle birşey yok canım doktorumdan ve hemşirelerden çook memnun kaldık Allah seninde gönlüne göre versin.
1 Mayısta kontrolüm vardı. Endometrium 11 mm ulaşmış. Gökhan Bey cumartesi için yada pazartesi için transferin olabileceğini söyledi. Zaman azaldıkça heyecan daha da artıyor. Çözdürme işleminden sonra embriyoların durumuna göre belli olacak transferin günü Umarım bir problem çıkmadan tamamı sağlıklı bir şekilde çözülürler, hepsinin iyi durumda olması tek dileğim. Tedavi aşamasında olmadığım zamanlarda biran önce tedaviye başlamak istiyordum, hemen zaman geçssin ilaçları kullanayım transferim olsun ve sonucu öğreneyim diyordum. Gel gelelim ilaçlara başlıyorum şu ilaçlar bitsede opu günü gelse hadi o günde geliyo döllendiler mi gelişmeleri devam ediyormu diye sıkıntı yapıyor insan ama şu anda sorsanız tedavi aşamasında olmayı isterdim heralde Sonuca doğru gittikçe başında olmayı tercih ederdim diyorum. Sanırım alınan negatif sonucların olusturduğu korku ağır basıyorrr. Hayırlısı hakkımızda diyecek birşey yok ....
bızım sorunumuz erkekten kaynaklı sperm azlıgı .....
ben ılk denememı baskentte yaptırdım negatf aldım ,doktorlarlan hıc munasebetın olmayıp sadece hemsırelerlen muhattap olundugu ıcın vede her gıttıgınde senı baska bır doktor muayene edıp senı takıp ettıgı ıcın oradan memnun ayrılmadım acıkcası...
ankada gokhan cıragıldende 3 hafta once negatıfımı aldım ama memnun ayrıldım gene yaptırıcak olsam gene orayı ıdusunurum.olup olmaması gerecekten kısmet ama ıcıne sınıpte keske demek te ınsana ayrı bır acı verıor....
aslında 2. denemem ıcınde ben baskenete gıttım ama oraya gıttıgım an vazgectım,cok dua etmıstım sonuc ne olursa olsun pişman olmayacgım yere ayaklarım gtsın ıstedım ve gokhan beyden vede ekıbınden cok memnun kaldım....hemde embrıyom burda 1. kalıteydi...
doktorlar sureklı değişior dıe bişi sölenmıs ...benım arkadasımda 2 yıl once oraya gıttı 2 tedvısındede hep gokhan beylen muhattap oldu bende tedvım boyunca gokhan beylen muhattap oldum...
gıt gorus derım...ınsanlar genellıkle negatf aldıkları yerlerı tekrardan ıstemez ve o merkez ıyı bıle olsa kusur ararlar :) pozıtıf olunca orası superdır..ama negatf alıpta memnun kalan bırıyım...
senın ıcın neresı hayrlısı ıse orayı nasıp etsın rabbım....
Selam canım şubat ayında adana başkentte Tayfun ÇOK beye yaptırdık ilk denememizdi ve şuan 3 aylık hamileyim Tayfun beyden başka hiçbir dr görmedim ben orada, arkadaşlar yazmışlar ya her defasında ayrı bir dr bakıyor diye öyle birşey yok canım doktorumdan ve hemşirelerden çook memnun kaldık Allah seninde gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?