adanada doktor veya tup bebek merkezi onerisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi shd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar.Ben Şubat ayında Adana Turan Çetin Tüp Bebek Merkezinde tedavi oldum.Ne yazık ki negatif sonuçlandı.Şimdi Haziranda dondurulmuşlarla deneyeceğim.Doktorum Feza Beydi.Memnun kaldım.

ankada ile ilgili ilk izlenimlerim son derece olumlu doktor Gökhan beyle tedaviye başlayacağız kendisi çok kibar bir beyfendi

ankada ile ilgili ilk izlenimlerim son derece olumlu doktor Gökhan beyle tedaviye başlayacağız kendisi çok kibar bir beyfendi

memnun ayrılacagından emınım
ınsallah bbeegınlen ayrılıp bu memnunıyetın 2 katına cıkar

abim ve eşi de Adana'da oturuyorlar da siz kimi önerirsiniz Gökhan Çıragil mi iyiymiş Adana'da? Abimi bilgilendirmem gerekiyor konuda

bende başkente gidiyorum arkadaşlar..benim doktorum erhan şimşek..inanılmaz memnunumher defasında da kendi doktorum ilgileniyor..sadece hemşireler doktorun sölediği ilaç dozlarını ve nasıl iğneyi vuracağımı anlatıyor..ben başkentten çok memnunum ben içerde muayene olurkende kimseyi almıyorlar..belki önceden böledir ama ben görmedim doğrusu..ayrı ben ankadaya gittim ön görüşme için rahim filmimi 3 doktor görmesine temiz sorun yok demesine rağmen bana yapışıklık olduğunu sölediler ben bunun üzerine doğal yoldan hamile kaldım...bana çok pahalı biyer geldi..suluultrason için 300 istediler başkent ise ücret almadı..yani maddi imkanlarınız sınırlıysa pahalı bir yer..ben buay başkentte aşılama yaptırcam eylül ayındada tüp bebek başkent dışında hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…