Adana'da düğün mekani ariyorum

esma01

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
951
18
298
Adana
Kızlar bakıyorum geziyorum hiçbiryer içime sinmiyor içime sinenlerde çok pahalı oluyor 3500-4000 arası Adana'da düğünümü yapabileceğim şık mekanlar biliyormusunuz?

help me :sinifsinif:

yani koskoca kadınlar kulübinde Adanalı bulamadım ya neyse yinede teşekkürler mafoldumben

Ben Adanalıyımmm:))) ama düğün mekanlarını bilmem,o işlere biraz uzak olduğum için henüz,bildiğim bir park zirve var orası da çok pahalı,bir de hayal balo salonu var,ama fiyatlar konusunda hiçbir bilgim yok,

ben adanalıyımm canımm bu konuyuu dikkatii çekecekk adanalıı bulamamışsındırr senn canımm
sen adanalımısınn yoksaa ankaradan gelipp burdamı yapacaksınızz
baraj yolu 7buçuk duraktda pembe köşkte yapmıştımm 10 yıl önce tabikiii
genelliklee baraj yolundakile çarşıya göre daha güzell birdee akşam dahaa güzell oluyoo düğünlerr ışıklardann dolayııı
bencee düğününü akşam yapp

villa müzikhol güzeldi birde eskiden pamuk müzikholl var ama şık değill

Adanalıyım canım pamuk müzikhol hç güzel değil haklısın pembe köşkü hiç bilmiyorum hayal balo salonunu istiyordum ama çok fazla fiyat verdiler birde green park varmış ama hiçbir bilgi bulamadım green park hakkında nerede bilmiyorum çok güzel oluyormuş düğünleri oscar müzikhole baktım iyi gibi ama nebilim ya bir türlü karar veremiyorum :gitme:

bu arada cevap verdiğin için teşekkürler tabikide düğün akşam olacak düğün sonrasıda hasan usta kebappp hihoyyyt

canım park zirve tek gecerim bence orayla konus cok guzel olur dugunun

canım geçen sene ınci otelde olmuştu bizim düğünümüz. gayet de güzel olmuştu, ama ben adanalı değilim diğer mekanları bilmiyorum dolayısıyla kıyaslama yapamayacağım...
şimdiden bir ömür boyu mutluluklar...

Teşekkür ederim canım sanada mutluluklar yarın ınci oteli ile görüşmeye gideceğim boshayallersmile

canım park zirve en iyisi ama o olmazsa uptown olabilir. bence yeri de çok şık menüsü de. o olmazsa sor safir'e sor. park zirveye pahalı dediysek muhtemelen hiltonla seyhan otel de pahalı gelir. en iyisi uptown. hastahaneler caddesinde bi sor bakalım.

kızlar son organizasyon balo salonun fiyatı hakkında bi fikri olan var mı?

Ben de son balo salonu ve hemen yanındaki emira balo salonu hakkında bilgi istiyorum... Emira'ya mail attım ama cevap gelmedi... :-((
Biz de abimin düğünü için mekan bakıyoruz...

arkadaşlar merhaba; acaba düğün salonu bakanlar, bu yaz düğün yapanlar nerelerde yaptınız düğünlerinizi? düğünümüz temmuzda olucak inşallah şu sıralar bakmaya başladık acaba önerebilceğiniz güzel yerler nerelerdir?

kızlar bende aynı durumdayım emmuzda düğünüm var adanada düğün salonları ne kadar azmış koca şehirde bi düğün salonu beğenemedim((beğeniyorum da tabii ki park zirve mükemmel ama çokkk pahalı yaaaaaaaaaaa(((((((((hem uygun fiyatlı hem güzel yer bu kadar mı az olur((bildiğiniz yerler varsa yardım edin yaaa(50:

benim düğünüm de inci de.daha önce de gittim çok kez orada düğüne.güzeldi,beğendim.ama benden söylemesi iyi pazarlık yapın arkadaşlar.gerçekten pazarlıkla çok ucuza getirebilirsiniz.nezih,hoş..

arkadaşlar, ben de aynı işlerin peşinde koşmaya başladım sizin gibi, Adana'da düğün salonu ve kına yapacak yer arıyorum. Düğünü inci otelde olan arkadaşlar biraz yardımcı olabilir mi? hangi tarihte kaç liraya anlaştınız, pasta dahil mi ?? bu işler de zormuş ama tatlı bir zorluk ... salon ve fiyat bilgisi olan herkes yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…