• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da en iyi dudak dolgusu yapan yer neresi????

15 gun sisiyor demissin ben ogretmenim o sekilde gidemem okula..dr cuma yapsak pazara gecer demisti morlukları kapatıcıyla kapatırızda sisligi ne yapicaz.keske baska yontem olsa çöküklük için:(

ögretmen olman neyi degistiriyor bunu anlayamadım ben de devlet dairesinde veznedarım hergün 200-300 kisiyle yüzyüze irtibat kurarak çalııyorum neyse sen bilirsin

merhabalar

göz altına yapılan dolgu ne kadar süre kalıcı olabiliyor .

benim yapılalı 9ay oldu aslında daha idare eder ;ama ay sonuna dogru yenileteyim diyorum o ilk yapıldıgındaki dolu dolu görüntü geri gelsin istiyorum

dr gözaltının en uzun süre dayandıgını söylemisti kas grubunun az kullanılısından

yani siser demissin goz altları o sekilde ise gitmek garip olur diye... 15 gun dedin Dr cuma yapsan pazara gecer dedi karar veremedim o yuzden 15 gunle 2 gun cok farklı

Selam,
Adana'da dudak dolgusu yaptıran var mı?Ben çok az üst dudağıma yaptırmak istiyorum cerceve daha doğrusu..Doğal görünsün istiyorum.Memnun olan varsa yazsın lütfen..
Gerek hekimlik bilgisi ve becerisi,gerek sempatikliği ve karizması,gerek dürüstlüğü ile yıllardır güvenle gittiğim ve huzurla tavsiye edeceğim tek kişi canım yakışıklı doktorum Dr.Zeki Otan Dalyan'dır.Mesolife Poliklinik sahibi,çalışanları da düzgün ve temiz insanlar.

Back
X