Adana'da gelinlik

basaktanesi

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
594
336
323
Ankaralıyım ama Adana da çalıştığım için gelinliğe adanadan bakmam gerekecek bana yer tavsiyelerinde bulunabilir misiniz ? diktirmek riskli gibi geldiğinden bir de 1,5 ay gibi az bir süre sonraya evlilik tarihi aldımızdan hazır gelinlik satın almayı düşünüyorum sizler ne önerirsiniz bu konuda

bana henüz nasip olmadı ama arkadaşlarımın aldığı yerleri ben söyleyeyim.. birisi paris modaevinde diğeri gözde modaevinden aldı... çok memnun kalmışlardı. gazipaşada zaten hep bunların olduğu sırada gelinlikçiler var.ama özellikle gözdede bi kaç modeli çok beğenmiştm.bende senn gibi buralı diilim burda çalışıorm darısı başıma

isim bilmiyorum ama sular'da in gazipaşa'nın başından, Kazım Büfe'ye doğru yürü, o caddede sağlı sollu bir çok gelinlikçi var. Bir de vakıflar sarayı var -o çarşıda ama berbat gelinlikler vardı- gidersen muhtemelen boşuna gitmiş olursun. Gazipaşa'dakiler fena değil beğenebileceklerin vardır mutlaka, özellikle beyaz butik'e bakmanı öneririm. bir de atatürk caddesinin hemen başında aysira var. sular tarafında yine. Ziyapaşa'da da Pronovias var, bir de Beymen var gene ziyapaşa'da. benim bildiklerim bunlar

teşekkür ederim fikirleriniz için acaba gözde de fiyatlar nasıldır benim diktirmeye vaktim olmadığı için hazır gelinlik bakıyorum,bugün aryaya gittim orda daha önce beğendiğim gelinliğin satışına 3600 kirasına da 2400 demişti pazarlıkla 3000 e 2000 şeklinde fiyatlarını değiştirmişti bugün bir bayanla görüştüm ordan bir aile dostuyla tanıdık çıktı kendisi 1400 e verecek kiraya gelinliğin üzeri dantel ve işlemeli oldukça kaliteli duruyor herkes bana alma koyacak yer bulamzsın dediği için kiralık bakıyorum zaten 2 düğün içinde kullanmam gerekecek sizce fiyat nasıl satın almak mı kiralamak mı mantıklı? beni yönlendirirseniz sevinirim darısı inşallah sizlere

Son düzenleme:

vakıflar sarayına gittim pazarlıksız 1800 diyor satmaya bir tane denedim tipi güzeldi ama öyle bir şey yapmışlar ki, gelinliğe sim mi dökmüşler neyse giyerken her yanım sim oldu arya ya gittim ordaki modellerde hoş , aysira herkeste var gibi geliyor ama gene de bakarım bir, pronavis çok hoş ama fiyatları beni aşar beyaz butik ne tarafta onunla gözdeye bakayım birde

beyaz butik eski mcdonalds'ın orda. şimdi orda ne var hiç bilmiyorum ama tam önünde otobüs durağı olması lazım. yukarıdan inerken celalettin sayhan'a varmadan solda kalıyor.

http://goo.gl/maps/SSwUF

kesinlikle kirala alan tanıdıklarım çok pişman çünkü koyacak yer bulamazsın e öylece bi kenara atmak olmaz bakım gerekir.. bende hep derdim almak istiyorum bana özel kalsın filan ama alanların pişmanlığnı görüp vazgeçtim..fiyatlar konusunda çok bilgim yok canım ama bi uğra bak belki onlar daha ii fiyat verr.aysire demişsn bnce hiççç orayı düşünme küçücük bi tadilat bile yapacak olsalar ücret diyorlar..

Son düzenleme:
canım diktirsen bence yetişir yoğunluğu bilemem ama

ben ankarada diktirmiştim düğüne 1 ay vardı..3 provaya gittim sonuç mükemmeldi..

birincisi ölçü için ikinci prova 20 gün sonraydı en sondakida teslimden 1 hafta önceydi..fiyatıda uygundu..

bu arada adanaya geldim henüz pek bilmiyorum gezdikçe gelinlikçileri görüyorum zatn arkadaşlar söylemişler..

eger ankaraya zamanları ayarlayıp gidersen diktir orada benim gittigim yerdekiler insanın aklında soru işareti bırakmayacak şekilde

calısıyorlar..vücut yapısına göre calısıyorlar

Vakiflar sarayinda cagla gelinlik var. Ben gecen sene orda diktirmistm. Mmuhtsem bir gelinlk diktiler. Asiri ilgililer , gleryzluler. Oraya git bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…