Adanada mikroenjeksiyon yaptıranlar

HERKEZ OKUYUP OKUYUP TRANS GEÇMESıN HAYDı ADANALILAR TÜP BEBEK TECRÜBELERıNıZı BURADA YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM PAYLAŞALIM.

Ben tüp bebeğe geçmedim Seyhan Başkent hastanesinde tedavi görüyorum.1. aşılamam negatif 2. yi olacağım inşaallah

Selam kızlar bısey soracagım bu ıgnelerı kendınız mı yapıyorsunuz bırde gobektenmı koldanmı yanı Lucrın ve Gonal-f ı soruyorum.

canım transferin hayırlı uğurlu olsunalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yumoşların sıkıca tutunurlar annecillerin inşallah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlar tedavılerınız hayırlı ols...............inş guzel sonuç olur hepımızınnnnnnnnn

rapor almama gerek kalmadı mudurum tamam dedı benımkı ozel şırket ya............mudurum ızın verdı o halleder gerısını ama doktorum raporda verebılırım demıştı gerek kalmadı .....şu ana ızınlıyım yazın zaten derım olmuyoo rahatı ekıme kadar canım...................
evet ınş bızı takıp etcenız rabbım kımseyı mahcup eylemesınnnnnnnnnnnnn

ben yarın 10. gonol-f i vurulucam cuma gittiğimde çok yumurtam var ama çok büyümemiş gibi hissettim.senin iğnenin kaçıncı günü yumoşların toplandı canımcım

sanırım onbeşıncı gundu....dokuz yum toplandı.....daha buyurler benc kafayı takma canımmm.........

sanırım onbeşıncı gundu....dokuz yum toplandı.....daha buyurler benc kafayı takma canımmm.........
inşallah büyücekler teyzesi ...
senin yumoşlarında tutunurlar inşallah....
kaçıncı gün transfer edildi yumoşların?:teytey::teytey::teytey:

sağol canım,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq: eşimin sperm hareket ve sayısı azdı.ilk denememizdi.11 yumurtam oluştu.bu arada daha önce yazmışsın ben de bayağı kulllandım gonalf i,yumurta sayım iyidi ama hemen büyümedi.13 gün gonal f 187,5 kullandım.3.gün transfer yapıldı bana.3 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo.2 tanesi tuttu.istediğin kadar sorabilirsin canım.bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım memnuniyetle.

Canım hemşerim bana moral verdinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hemşerim diyorum çünkü aslen mersinliyim.:1hug::1hug::1hug::1hug:
bugün 10. gonolü vuruldum yumoşlar 2 günde inanılmaz büyüdür herşey yolunda dedi Ahmet bey.:dance::dance::dance::dance::dance:
Çarşambaya çatlatmayı yapıp inşallah cumaya toplanacak.
Toplamadan sonra ne gibi ilaçlar kullandın?ayyyy uğur getirirsiniz inşallah ikizlernle bana canım.
Bizim sorunda sizinki gibi:teytey::teytey::teytey::teytey:
Senin bebişlerin nasıl canım zor olsa gerekkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

a.s.inşallah uğurlu gelirim canım.benim de çarşamba çatlatmam yapıldı.cuma toplandı,ptesi transfer oldu.toplamadan sonra,1 antibiotik,1 değişik bir ilaç unuttum onu,işte operasyon sonrası için.bir de progynex denen illet bir iğne verdiler.çok ağrıtır ama işe yaradı işte.progesteron iğnesi,her gün 1 tane,test gününe kadar yaptım,ben de hiç kanama olmadı,o yüzden crione jele devam ettim 11.hafta sonuna kadar.

şikayet etmiyorum tabii de,çok şükür,ama zor ne demek,mide bulantısı,halsizlik,hızlı kilo alımı,ne yapalım,sağlıklılar,önemli olan bu,inşallah sen de yaşarsın canım:Saruboceq:

KIZLAR 19 ADET YUMOŞUM TOPLANDI.zemuszemus
15 TANESı DÖLLENMıŞ.gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
10 TANE 1. KALıTE YUMURTAYLA YOLA DEVAM EDıYORUZ.kaydirigubbakcemile5
6. GÜN BLAST TRANSFERı YAPILACAK alkisalkisalkis
5. 6. GÜN BLAST YAPTIRANLAR VARMI ARANIZDA:teytey:

merhaba canım yazını yenı gordum. Banada gecen sene ankara tup bebekte blast transverı yapıldı. 6. Haftatada dusuk yaptım ınsallah sen hamıs olursun ve gebelıgın devam eder. Sımdı baskente gıdıyorum. Burada 3. Gun transverı olacakmıs doktor oyle soyledı. Umarım tutar ve devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…