Tüp Bebek Merkezleri adanada önereceğiniz merkezler

.Eğer vakti zamanı geldi ise hiç bir şey engelleyemez.Benim 1. micromda herşey süperdi.yaşım genç.yumurtalar 1.kalite ve rahim mükemmel yinede olmadı.çünkü vakti değildi.İnşallah 2. micromda olur.yarın 11:00 bebişlerimi alacağım o soğuk yerden yüreğime.Hepiniz öpüldünüz.İştende 1 hafta izin aldım eşime de şimdiden yapılacaklar listesini verdim.Bebişlerimle bana tatil iyi gelecek

darkcım nasılsın test yaptıracaktın bebekle ilgili kaçırdım mı bulamadım ne oldu sonuç canım
öpüyorum a.e.o
Sağol canım ayrıntılı ultrasona göre bebeğinde bir sorun görünmüyor dedi doktor.Bende amniyosentez istemiyorum o zaman dedim.
22. haftada tekrar ayrıntılı ultrason yaptırcam.Şimdilik iyi haberlerimiz.Teşekkür ederima.s.

çok yardımcı oluyorsun sağol DaRKiNLiFe,sen durumundan hiç bahsetmiyorsun.Bizi yalnız bırakmadığın için sağol.rahat geçiyordur inşallah hamileliğin
Sevindim yardımcı olabildiğime.:1hug:
Biz iyiyyiz canım hamileleik de iyi,bebek de iyi çok şükür.Pek rahat değildim 3,5 ay bulantılardan ama geçti artık daha iyiyz.

Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.:nazar:

Sağol canım ayrıntılı ultrasona göre bebeğinde bir sorun görünmüyor dedi doktor.Bende amniyosentez istemiyorum o zaman dedim.
22. haftada tekrar ayrıntılı ultrason yaptırcam.Şimdilik iyi haberlerimiz.Teşekkür ederima.s.

BEN SAN DEMİŞTİM BÖYLE TESTLER İLK DÖNEMDE YANILTABİLİR ALLAHA EMANET ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH HERŞEY HAKKINA HAYIRLISI OLSUN SANIYORUM MELEĞİN KIZ DI DEĞİLMİ
İNŞALLAH KIZINLA GÜZEL GÜNLER GEÇİREÇEKSİN
DUALARINDA BİZLERİDE UNUTMA TÜM ANNE OLAMAYANLAR KULUBUNU A.E.O

Sevindim yardımcı olabildiğime.:1hug:
Biz iyiyyiz canım hamileleik de iyi,bebek de iyi çok şükür.Pek rahat değildim 3,5 ay bulantılardan ama geçti artık daha iyiyz.

Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.:nazar:
[/QUOTE]

ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN,ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM.

adana için merkez düşünenlere naçizane önerim;ilk tüp bebek denememi yaptırdığım özel ankara adana tüp bebek merkezi.şahsen dr.ahmet zeki ışık dan çok memnun kaldım.merkez olarak çok rahatlatıcı,güven vericiydi,kesinlikle para öncelikli değil.şu anda 10 haftalık ikizlerime hamileyim.eğer negatif olsaydı da bir an düşünmeden 2.denememi orada yaptırırdım.kesinlikle adanada yaptıracaklara tavsiye ederim bu merkezi.

Back
X