Adanada sezaryen dogum yapan bayanlar lutfen bakiniz

Kubrazrafth

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
5
0
6
30
Meraba hanimlar 17 haftalik hamileyim. Adanada özel hastanelerde sezaryenle doğum yapanlar ne kadar ucretk ödediniz ve memnun kaldinizmi ?.
Ben dogumdan sonra kordonlarimida baglatmak istiyorum yasim 21 esim imza verdikten sonra bi problem cikarmi ? Bazilar yaşın küçük baglamazlar diyorlar. Bu ikici bebeğim olacak allah kismet ederse tansiyonum var hamilelikte tansiyonla bogusmak cok daha zor oluyor. Bu yüzden kordonlarimida baglatmak istiyorum. Bilgi verirseniz cok memnun olurum teşekkürler.
 
Slm mejburen sezeryan oldum metro hastanesinde 700tl di gecen ocak ayinda hastanede ilgi alaka sifir temizlik hijyen oda ayni sifir drm bilincliydi o kadar..
 
Anladm canim. Bende metro diye düşünmüştüm ama vazgeçtim suan. Sigortaliyiz acaba devlet karşılarmi yarisini ?
 
Back
X