Adanada Tüp bebek yaptıran veya yaptıracak olan varmı ?

Lukretia

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
147
16
643
Adana
Arkadaşlar Ankarada Centrum Tüp bebek merkezinde 2 tüp bebek denememiz oldu, maalesef sonuç alamadık. 3. denemeyi yaşadığım şehirde yaptırmak istiyorum. Ama merkeze karar vermek kolay iş değil... Adanada tüp bebek yaptırmış/ yaptıracak olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum....

mrb canım ben varım ben m turan çetinde yaptırdım iki denememi ilki tutmadı ikincisi tuttu ve düşük yaptım şuan adet olmayı bekliyorum ve üçüncü tedavime başlayacağız kısmet olursa ve merkezden çok memnunum ben

canım çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlı lur bu denemen. Aslında bende Turan Çetin i düşünüyordum ama forumlarda orası için ticarethane diyenleri okudum, kafam karıştı açıkçası biraz...

sağol canım iyi dileklerin için sen adanada oturuyorsun sanırım ben osmaniyeden gidecegim tedaviye ve yarın tedaviye başlıyoru orası için ticaret hane diyenleri ben anlayamıyorum biz orda iki tüp bebek denedik ikisindede nerdeyse parayı biz zorla verdik biz hatırlattık parayı almadıklarını hiç dedikleri gibi değil ilk bende yorumları okuduğumda senin gibi düşündüm ama gidip ğörüşünce hiç de öyle değilmiş ve çok steril bir ortam var ben çok beğeniyorum tabi senin kararın kendini nerde rahat hissedersen orası senin için doğru merkez ollur

cnm bende mersınde ıkamet edıorum mersınde ıkı kez denedım olmadı kısmetse yolluma adanada ankada tup bebek merkezınde devam etmeyı dusunuyorum ama tam kesın karar vermıs degılım ayrıca turan cetınde tedavı goren arkadasım raporlu ve raporsuz ne kadara mal oldu saglıcakla kalın
:49:

canım bende aslen mersinliyim ama şuan osmaniyede ikamet ediyorum ben hiç raporla uğraşmadım almadım yani hep özel yaptırdım yaklaşık 5000 tl tutuyor ilaçlar filan hepsi beraber toplam yani

cnm bende mersınde ıkamet edıorum mersınde ıkı kez denedım olmadı kısmetse yolluma adanada ankada tup bebek merkezınde devam etmeyı dusunuyorum ama tam kesın karar vermıs degılım ayrıca turan cetınde tedavı goren arkadasım raporlu ve raporsuz ne kadara mal oldu saglıcakla kalın
:49:

bende ankada da yaptırdım ilk deneme fiyatı 3250 2.si 2750 raporsuz raporla 1250 ye falan geliyordu sanırım ilaçlarıda raporlu olarak 450 ye falan almıştım karar konusunda diyeceğim şu ki kalbinin sesini dinle Allah hepinizin emeğini iyiye çıkarsın ama ankadaya gidenler bence murat beyi tercih edin derim....

ben ilk denememi ankada da yaptırmıştım ...şimdi 2.denememin sonucunu bekliyorum bu sefer başkentte yaptırdım kalabalık olmasına rağmen burdan cok memnun kaldım sonuc ne cıkarsa çıksın önemli değil..başknetten memnunumm...

ben ilk denememi ankada da yaptırmıştım ...şimdi 2.denememin sonucunu bekliyorum bu sefer başkentte yaptırdım kalabalık olmasına rağmen burdan cok memnun kaldım sonuc ne cıkarsa çıksın önemli değil..başknetten memnunumm...

carmen hayırlı olsun canım tedavın sonucun ne zamn ?
ınsallah hayırlı sonuclar alırsın
bnde baskentte yaptırmıstım bnde memnun kaldım
kalabalık ama ılgılıler

Back
X