adanadaki doktor önerileriniz

kiz ozele giderim gitmesinede anacigim para yok..yoksam devletin pis ebelerini cekemem.diyorum ya muayeneleri ozelde yaptiriyorm.doguma cok istiyolar.yine veririm ama gecim sikintisi yasarim.birde ben ozelde dogum yaparsam kayin pederim kiyameti koparir senelerce soylenir.okadar para niye verdinz diye.daha cok sey varda hangisini yazayim bacim benim.

Dikisler bir basinda bir sonunda var.bastakinin dugumunu kesip çekiyorlar. Diger dikisler icerde yani:)) o yuzden bilmiyorum kac dikis var toplamda. Ufff yaa dusunmesi bile feci:) hasta haklari diye bisey var ama ebelerin azarladiklarini duydum bende. Aslında gidebilirsen dogumuna ozele git. Tamam benimki iyi gecti ama esime cok kizdim dogumumu da ozelde kendi dr umda yaptirmak istedigmi soyledigim halde burda ne isim var dedim. Annemin karnindan ozelde dogmadim ama benim icin dogum yapmak omur boyu unutlmicak biseydi:)) Ve ben dugunumde nasil kendimi pprensesler gibi hissettiyse dogumumuda prensesler gibi gecirmeyi cok isterdim. Ama maddiyattttttt:)

ahh canim allah yardimcin olsn hayatim.aynen canim dogum gercekten guzel olmali.ben zaten mutluyum sevincliyim.ortam olsn doktorun ebeelr bunlarinda iyi ilgilenemsini istiyorum.mutluluguma mutluluk katsinlar istiyorm.devlette imkani bile yok.

Reactions: mbz
canım hiç yakışmamış pis ebeler tabiri birgün gerçkten özelde daha yeni mezun bir ebeye düşersin ve mazallah devlettekileri mumla ararsın bence genelleme yapma her mesleğin iisi ve kötüsü var

canım hiç yakışmamış pis ebeler tabiri birgün gerçkten özelde daha yeni mezun bir ebeye düşersin ve mazallah devlettekileri mumla ararsın bence genelleme yapma her mesleğin iisi ve kötüsü var
ya mutlaka herkesin iyisi yada kotusu vardir..marsadaki ebeler hakkinda duyduklarimi sende duysan sen ne dusunursun bilemem.evet marsadaki eberin hepsimi ayni hayr..ama ozelde bukadar abartili olacagini sanmiyorum.istisnalar diyeyim genel anlamayin.

Ben de yeni farkettim biras agir olmus gerçekten:) insanlar nelerle ugrasiyorlar bir gorseniz. Doktorundan tutun hizmetlisine varana kadar. Bizzat sahit oldum. Ama tabiki kimse kimseye kotu veya saygisiz davranma hakkini veremez. Ama ustune basa basa söylüyorum ozel davranilsin istiyor isek ozel hastaneye gitmeliyiz. Ben gidemedim.. imkanlar dahilinde bulundugum durumu kabullendim. Ama ikinci dogumum kesinlikleeeee prenses dogumu olmali))

bence agir olmadi.cunku o pis lukatini hak eden var hak etmeyende var.benim soylemk istedigim hak eden kisilerdi..onlard bu lakabi hak etmeyecek sekilde davransinlar.onlarin bizlere cok cok afedersiniz hayvan yerine koyarlarsa pis lukatini bence layikiyla tasimis olurlar...AVVIEN arkadsim insallah kismet olurda ikinciyi prenses dogum yaparsin.en iyi sekilde agirlanacagin iyi ebe ve doktorlar takibi uzerinde yaparsin hayatim:) bende bizlerde:):):):)

Ben sirami savdim sira sizlerde artik:) allah kolay doğumlar nasip etsin, bir avazda derler ya aynennnn oyle kolaycacik bir anda oluversin bitsin bebekleriniz kollarinizda olsun insalllahhhhh:))

Ben sirami savdim sira sizlerde artik:) allah kolay doğumlar nasip etsin, bir avazda derler ya aynennnn oyle kolaycacik bir anda oluversin bitsin bebekleriniz kollarinizda olsun insalllahhhhh:))
aminnnn aminnnnn insallahh insallahhhh :)

cok kalabalık orası dogru cunkı cok ıyı bı doktor canım ama cok ı teshısler koyabılıor derdıne derman olabılıo yanı cnm tabı herkesn gorusu farklı olabılır

Slm kızlar bende dört ay önce doğum yaptım adanadaki metro hastanesini bende duymuştım bi yakınımızda metro hastanesinfe doğum yaptı dr sini bilmiyorum ama memnunmuş ben ceyhanda çınar hast oğuz bey di dr m çokda iyiydi çık memnun kaldım bilginize özel hast doğum 450 tlydi ve çokda iyi ilgilendiler ameliyat anım çok iyidi sonrasındada çok zorluk çekmedim çok şükür allahıma binlerce kez şükürler olaun evladım kollarımda rabbim isteyen herlese tattrsın bu evlat sevgisini aşkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…