- 8 Eylül 2014
- 443
- 97
- 73
- 34
- Konu Sahibi beyazmelek0116
-
anladimm canim..devletten pek umudum yok.ebelerin kotu davrandiklarini soyluyolar.doktorlar umursamaz.azarliyo ebeler.ama napim belki askin tufekci yada karsisindaki hastaneyede gidebilirim.onlarda aynidir ama napim.ya dikis aldirma deme bana.gecen elimi kestim 7dikis vardi canim acidi.ister istemez aciyo zaten.iki dikisim kalmisti onu kendim evde aldim. napacan mecburen aldiracan.ama insallah acimaz.kac dikis var
canım hiç yakışmamış pis ebeler tabiri birgün gerçkten özelde daha yeni mezun bir ebeye düşersin ve mazallah devlettekileri mumla ararsın bence genelleme yapma her mesleğin iisi ve kötüsü varkiz ozele giderim gitmesinede anacigim para yok..yoksam devletin pis ebelerini cekemem.diyorum ya muayeneleri ozelde yaptiriyorm.doguma cok istiyolar.yine veririm ama gecim sikintisi yasarim.birde ben ozelde dogum yaparsam kayin pederim kiyameti koparir senelerce soylenir.okadar para niye verdinz diye.daha cok sey varda hangisini yazayim bacim benim.
ya mutlaka herkesin iyisi yada kotusu vardir..marsadaki ebeler hakkinda duyduklarimi sende duysan sen ne dusunursun bilemem.evet marsadaki eberin hepsimi ayni hayr..ama ozelde bukadar abartili olacagini sanmiyorum.istisnalar diyeyim genel anlamayin.canım hiç yakışmamış pis ebeler tabiri birgün gerçkten özelde daha yeni mezun bir ebeye düşersin ve mazallah devlettekileri mumla ararsın bence genelleme yapma her mesleğin iisi ve kötüsü var
bence agir olmadi.cunku o pis lukatini hak eden var hak etmeyende var.benim soylemk istedigim hak eden kisilerdi..onlard bu lakabi hak etmeyecek sekilde davransinlar.onlarin bizlere cok cok afedersiniz hayvan yerine koyarlarsa pis lukatini bence layikiyla tasimis olurlar...AVVIEN arkadsim insallah kismet olurda ikinciyi prenses dogum yaparsin.en iyi sekilde agirlanacagin iyi ebe ve doktorlar takibi uzerinde yaparsin hayatim:) bende bizlerde:):):):)
aminnnn aminnnnn insallahh insallahhhh :)Ben sirami savdim sira sizlerde artik:) allah kolay doğumlar nasip etsin, bir avazda derler ya aynennnn oyle kolaycacik bir anda oluversin bitsin bebekleriniz kollarinizda olsun insalllahhhhh:))
ilk 4 5 ay muzefferee gittim adam cok ilgilenmiyo ya.iyi hos da agzindan cimbizla laff aliyosn.birde kalabalik.adam doymus yaaa bence tabi benim gorusum.KIZLAR KESINLIKLE OZEL ADANA HASTANESI MUZAFFER SENGUL DIYORUM KESIKLE PISMAN OLMAZSINIZ
cok kalabalık orası dogru cunkı cok ıyı bı doktor canım ama cok ı teshısler koyabılıor derdıne derman olabılıo yanı cnm tabı herkesn gorusu farklı olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?