Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm bana da verdi o ilacı da ben başka ilaç verir mi sonra diye düşündümVallahi acımadı ya hatta bn d çok korktum kocaman silikon tampondan ama çıkarıverdi doktor Temizleme işinde burna soktuğu şey huylandirmisti beni pek sevmiyorum o durumu 2 kez yaptı çünkü ama pıhtılar oluyor onları alması lzm içini iyce yumuşat su ile acı hissi olmuyor.iz için de thiocilline verdi bol kullanmak lzm içine önüne çok işe yarıyor
merhaba bende burun estetiği olcagaım ve cemil beye gitmeyi düsünüyorum size ne kadar fiyat çıkardı acaba ? smdiden tesekkurler ..kızlar alçım cıktı mükemmel yapmış tekrr bant falanda takmadı 1 haftada normale döndüm anlıcanız suan şiş tabi ama şişken bile cok ii kesnlikle cemil dalay dan baskasına gitmeyin
merhaba bende burun estetiği olmayı dusunuyorum.size ne kadar fiyat çıkardı cemil bey ?Vallahi acımadı ya hatta bn d çok korktum kocaman silikon tampondan ama çıkarıverdi doktor Temizleme işinde burna soktuğu şey huylandirmisti beni pek sevmiyorum o durumu 2 kez yaptı çünkü ama pıhtılar oluyor onları alması lzm içini iyce yumuşat su ile acı hissi olmuyor.iz için de thiocilline verdi bol kullanmak lzm içine önüne çok işe yarıyor
Özelden attım canım
arkadaslar bana yardım edin estetik olmak istiyorum ama aklım cok karısık hiçbir dr de karar kılamadım devlet hastanesinde iyi doktorlar var mı genel olarak ücretleri ne
Merhaba bayanlar birsey sorabilirmiyim doktor ameliyata kac kisiyle giriyorYüzünü kapatsaydın canım. Çok iyi görünüyorsun. İnşallah benim operasyonum da başarılı olur. Kontrole gittiğinde mi temizliyor Dr. Nasıl temizliyor? Tampon çıkarken canın acımadı değil mi?
İz durumun nasıl? Kantaron yağını önerdi izler için.
2 Dr. Girdi ameliyatıma ve tabi ekibi.Merhaba bayanlar birsey sorabilirmiyim doktor ameliyata kac kisiyle giriyor
Tsk ederim arkadasm doktor ve bir hemsire giriyor dedi kafama takildi cunku bir ameliyata doktorla 2 kisi girmesi mantiksiz geldi.2 Dr. Girdi ameliyatıma ve tabi ekibi.
Olur mu öyle şey. KBB uzmanı, estetik gerekiyorsa estetik uzmanı, anestezi uzmanı, ameliyat hemşiresi...Tsk ederim arkadasm doktor ve bir hemsire giriyor dedi kafama takildi cunku bir ameliyata doktorla 2 kisi girmesi mantiksiz geldi.
Bilgilendirdiginiz icin cok Tsk ederimOlur mu öyle şey. KBB uzmanı, estetik gerekiyorsa estetik uzmanı, anestezi uzmanı, ameliyat hemşiresi...
Merhaba kızlar bende Adanadaki cerrahları arastırdım burun için pek çok isim öne çıkıyor..tanıdıklarımdan yaptırıp memnun olanlar Ersal Kaya yı tavsiye ediyorlar.
Çok teşekkür ederim bende artık kesin karar verdim bakalım Allah pişman etmesin ne beni ne de başka yaptırmayı düşünenleri :)Slm ben estetik oldum ama Ersal kaya duyduğuma göre çok iyi bi dr bence git bi görüş ve yaptığı burunlara mutlaka bak ihmal etme sonra pişman olabiliyorsun.ben şuan tekrardan olmuş olsaydım kesin ersal kayaya giderdim.