- 26 Nisan 2010
- 225
- 34
- 98
adanalı anneler bulusmayı dusunmuyolar mı????
kızlar buluşmaya karar verirseniz ben de katılırım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adanalı anneler bulusmayı dusunmuyolar mı????
bende 5+4 haftalık hamileyim ortadogu hastanesine filiz kaviseçene gidiyorum arkadaşım tavsiye etti.o çok memnun ve gidincede farkettim orda herkes övgüylebahsediyor herkes memnun bayada kalabalıktı 1 saat bekledim.ilk karşılaşmamız dı ama yinede i.sayılırdı bakalım 2. karşılaşmamız ayın 20 sinde kızlar dua edin bizee insaallahh kalp atışlarını duymaya gidecegiz![]()
Bende doğurdumm oğluşumuu 1 aylık oldukk bilee
bende 5+4 haftalık hamileyim ortadogu hastanesine filiz kaviseçene gidiyorum arkadaşım tavsiye etti.o çok memnun ve gidincede farkettim orda herkes övgüylebahsediyor herkes memnun bayada kalabalıktı 1 saat bekledim.ilk karşılaşmamız dı ama yinede i.sayılırdı bakalım 2. karşılaşmamız ayın 20 sinde kızlar dua edin bizee insaallahh kalp atışlarını duymaya gidecegiz![]()
adanalı anneler... 28 ocakta kızımın mevludu vede 6 ay kınası var... buyrun gelın beklıyorum... hem tanısmıs oluruz... cok ısterım gelmenızı... ısteyen olursa mesajlaşalım hanımlar yaaa
Avm'ler dışında Evime yakın olduğu için genelde Çocukistan'dan alırım.Birde Salih bebe'den :)![]()