Adapazari izmit

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba hanimlar uygun yere mi yaziyorum bilmiyorum ama baktim ulasimla alakali bi kategori bulamadim neyse bugun izmitten potansiyel bi is teklifi aldim ben adapazarinda oturuyorum maas konusunu yarin gidip konuşacağım ama aklımda deli sorular hergun adapazarindan izmite nasil gidicem vasita olarak ve biraz arastirdim hergun 20 25 lira civari bir yol parasi odeyecem sizce maas olarak en az ne kadar istemeliyim?
Not: evliyim esimin durumu iyi sayılır evde oturmaktan sıkıldığım için işe girmek istiyorum yani sadece benim maasimla ev gecinmeyecek
Dipnot:saglik meslek lisesinde meslek dersi ogretmenligi yapacağım.

Son düzenleme:
Sizi Adapazarı'ndan çağırdıklarına göre yol durumunu onlar da düşünmüşlerdir bence.
Belki servis vardır.

"Adapazarı'ndan İzmit'e giden çalışan maaşı" diye bi maaş yok diye biliyorum.

Ne iş yapacaksın?
Oralarda aynı işi yapanlar ortalama ne kadar alıyor falan bunlar önemli.

İzmitteki bazı şirketlerin Adapazarına servisi var.
Yol çok uzun değil. 6 yıl kadar kadar çalıştım izmitte bir firmada.
Servis imkanı tanımıyorlarsa, mealeğiniz ve tecrübenize bakarak belirlediğiniz ücrete aylık yol parasını ekleyerek bir fiyat söylemeniz uygun olacaktır.

Sizi Adapazarı'ndan çağırdıklarına göre yol durumunu onlar da düşünmüşlerdir bence.
Belki servis vardır.
Adapazarı'ndan servis oldugunu dusunmuyorum en fazla sehir icinde vardir belki izmitte yani

"Adapazarı'ndan İzmit'e giden çalışan maaşı" diye bi maaş yok diye biliyorum.

Ne iş yapacaksın?
Oralarda aynı işi yapanlar ortalama ne kadar alıyor falan bunlar önemli.
Meslek dersi ogretmenligi izmitte maaslar nasil bilmiyorum yaşadığım yerde meb ogretmeni kadar aliyorlar

İzmitteki bazı şirketlerin Adapazarına servisi var.
Yol çok uzun değil. 6 yıl kadar kadar çalıştım izmitte bir firmada.
Servis imkanı tanımıyorlarsa, mealeğiniz ve tecrübenize bakarak belirlediğiniz ücrete aylık yol parasını ekleyerek bir fiyat söylemeniz uygun olacaktır.
Meslek dersi ogretmeniyim fabrika olmadigi icin servisi yoktur diye dusunuyorum

Meslek dersi ogretmeniyim fabrika olmadigi icin servisi yoktur diye dusunuyorum
Ozaman yol ücretini talep edeceksiniz extra olarak. Servis yoksa çok da yorucu olabilir sanki.
İzmit arabaları terminalden kalkıyor, terminal şehir merkezinde değil. Bunları da düşünmelisiniz.
Öğretmenseniz ha deyince iş de bırakılmaz sanki.
Bence bu ayrıntı da düşünülmeli.

Ozaman yol ücretini talep edeceksiniz extra olarak. Servis yoksa çok da yorucu olabilir sanki.
İzmit arabaları terminalden kalkıyor, terminal şehir merkezinde değil. Bunları da düşünmelisiniz.
Öğretmenseniz ha deyince iş de bırakılmaz sanki.
Bence bu ayrıntı da düşünülmeli.
Bana kampus daha yakin kampusten servis tipi araclar gidiyormus sanirim ama izmitte nerden geciyorlar bilmiyorum benim okul izmit outlete yakin

Bana kampus daha yakin kampusten servis tipi araclar gidiyormus sanirim ama izmitte nerden geciyorlar bilmiyorum benim okul izmit outlete yakin
İzmit outlete yakınsa büyük ihtimal araçtan inip biraz yürüyeceksin. Gidip görüşmekte yarar var. Bence orda da belirlenir herşey

İzmit outlete yakınsa büyük ihtimal araçtan inip biraz yürüyeceksin. Gidip görüşmekte yarar var. Bence orda da belirlenir herşey
Yarin ogleden sonra gorusmeye gidicem bakalim onlara da sorarim nasil gidildigini

Sakarya Üniversitesi kampüsünden izmite araç kalkıyor. Öğrenci 8 tl. Sivilde 10 tldir sanırım tam emin değilim. Izmit outlet nerde bilmiyorum tam ama araçlar halk evinden geçiyo derince de son durakları

Sakarya Üniversitesi kampüsünden izmite araç kalkıyor. Öğrenci 8 tl. Sivilde 10 tldir sanırım tam emin değilim. Izmit outlet nerde bilmiyorum tam ama araçlar halk evinden geçiyo derince de son durakları
Okul sanayi bolgesinde kaliyor muhtemelen bir vasita daha degistirmem gerekir

Yarın öbür gün kar kışta ne yapacaksınız? Izmıtte oturuyorum adapazarına haftasonları gıderız bazen. Arabayla yarım saat suruyo otobusle ne kadar surecek. O ezıyete degecekmı 4mevsımı dusunup oyle karar verın derım nasılsa esınızın durumu ıyıymıs adapazarında bı ıs bakın bulana kadar bence gıtmeyın derım

Yarın öbür gün kar kışta ne yapacaksınız? Izmıtte oturuyorum adapazarına haftasonları gıderız bazen. Arabayla yarım saat suruyo otobusle ne kadar surecek. O ezıyete degecekmı 4mevsımı dusunup oyle karar verın derım nasılsa esınızın durumu ıyıymıs adapazarında bı ıs bakın bulana kadar bence gıtmeyın derım
1 yildir adapazarinda is bakiyorum ama 3 ozel okul olmasina ragmen ise alinmadim sakarya izmite gore daha muhafazakar bi yer ve ozel okulda calisan bi arkadasim kapanmadikca ise giremezsim burda dedi esimin durumu iyi evet ama artik evde oturmaktan biktim

adapazarinda bir sirketle gorusmustum. Izmitte oturuyorum deyince, aaa siz yakinsiniz demislerdi, cogu kisi Istanbuldan gelip gidiyormus.

ama tabi servis vardi, servis yoksa cidden o kadar yol parasi cok fazla.

adapazarinda bir sirketle gorusmustum. Izmitte oturuyorum deyince, aaa siz yakinsiniz demislerdi, cogu kisi Istanbuldan gelip gidiyormus.

ama tabi servis vardi, servis yoksa cidden o kadar yol parasi cok fazla.
Adapazarindan izmite servisleri yoktur fabrika olmadigi icin en fazla sehir icinde vardir diye düşünüyorum benimde uniye giderken arkadasim hergun gidip geliyordu minibusler calisiyor 45 dakika falan suruyor sanirik

Back
X