Adapazarı kadın doğum neşe çakmakçı

benimminikkuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
225
10
48
Sakarya
Arkadaşlar merhaba ben adapazarında beyhekim hastahanesinde Neşe çakmakçının ismini çok duydum çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar DR.Neşe hanım ile ilgili bilgisi olan varmı acaba yada bildiğiniz başka bir doktor öneriside alabilirim kafam çok karışık adapazarında hiç tanıdığım ailem yok böyle ancak internetten araştırıyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekküler...

neşe hanım tanıdığım en iyi kadın doğum uzmanı.kesinlikle ona muayene olun farkı anlayacaksınız.geçen yıl ona gidiyordum.tayinim çıktı sakaryadan yoksa hep ona muayene olurdum.okuldaki öğretmen arkadaşların tavsiyesiyle gittim muayene ederken çok yavaş hareketlerle canımı hiç yakmadı herşeyi açıkladı.sorularıma cevap verdi.pişman olmazsınız

Arkadaşlar merhaba ben adapazarında beyhekim hastahanesinde Neşe çakmakçının ismini çok duydum çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar DR.Neşe hanım ile ilgili bilgisi olan varmı acaba yada bildiğiniz başka bir doktor öneriside alabilirim kafam çok karışık adapazarında hiç tanıdığım ailem yok böyle ancak internetten araştırıyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekküler...
Meraba ben 7-8 ay kadar neşe hanımın ozel muayenehanesine gittim. İlk gittigimde gayet olumlu ve iyimser konuştu bende polikistikovser vardi cok kolay hallederiz dedi hatta ne zaman bebeginiz olsun istiyosunuz kadar emin konustu. Ben 3 ay kadar sizi tedevi denemesinde bulunurum baktik olmuyor sizi baskasina baska yontemlere yonlendiririm diyerk gayet güven verici konustu sevindim ümitlendim lakin kac 3 aylar gecti ne bebek var ne bi ilerleme olan sadece bi yığın ilac kullanimi maddi kayip ve en önemlisi her ay umudunun kırılması yıkımlar ve gunlerce aglamalar. Dr hanima ilk gittigimde esimede bakmasini soylememe ragmen israrla, sizde sorun var once onu halledelim dedi ben her gidisimde olumsuzluk olunca yeniden esime bakilmasini soyledim en azindan bisey varsa oda ben tedavi olurken olsun zaman kaybi olmasin dedim bakmadi en sonunda bende sorun kalmadi ama bebekte olmadi iste o zaman eşine bakalim dedi ve esimde sorun cikti tedaviyi biraktik esime basladik buarada zaman aldi basini gitti ve 1 senemiz bosa gitti hala esimin tedavi sureci devam ediyor inşallah en hayirli zamanda bizimde bebegimiz olur isteyen herkesle beraber. Bide Neşe hanima giderken bazi kadinsal rahatsizliklarim oldu soyledim ama hic ilgilenmedi sadece ozel markaların jel ve kremlerini tavsiye etti o kadar.simdi ayni rahatsizlikla gitsem basli basina bi tedavi uygulayip para ister ama o zaman bebek işiyle ilgilendigi icin bu konularda beni basindan savdı.

Back
X