Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni yenj komsularim olsun istiyorum. 4 aylik gebeyim ewli bayanlar sizde yeni komsu isterseniz tanisalim. Ben burda zman geciremiyrm ew.hanimiym ve cok sikildjm burda yeni ewliyim ustelik.
Yeni yenj komsularim olsun istiyorum. 4 aylik gebeyim ewli bayanlar sizde yeni komsu isterseniz tanisalim. Ben burda zman geciremiyrm ew.hanimiym ve cok sikildjm burda yeni ewliyim ustelik.
Bende izmitten buraya geldim 5 gun oldu tasinali sanki alisamadm. Bir eksiklik var kendimi ciplak hissedyrm. Umarim yeni komsular bulurmda burayida sewerim
Bende izmitten buraya geldim 5 gun oldu tasinali sanki alisamadm. Bir eksiklik var kendimi ciplak hissedyrm. Umarim yeni komsular bulurmda burayida sewerim
Adapazarinin merkezi sanirim kotu. Bnm bulundugum yer guzel serdivan die bir yer. Belli bir.muhite ait. Sakin huzurlu alisveris merkezine yakin olmam tek olumlu tarafi. Izmitttt kalabalik nufusu.fazla. 1.yil.oturdum izmitte. Ama.orayada zor.alismistim. bursayi biliyrm halamlar.yeni tasindi. Ve sehir olarak begendigm bir yer.
Ben de iki ay önce muğladan ıspartaya taşındım. İlk ay çok zorlandım. Yeni yeni adapte oluyorum. Zamanla çevreniz gelişir. Çevre olunca daha kolay alışıyor insan.
Ayrıca bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.
Ben de iki ay önce muğladan ıspartaya taşındım. İlk ay çok zorlandım. Yeni yeni adapte oluyorum. Zamanla çevreniz gelişir. Çevre olunca daha kolay alışıyor insan.
Ayrıca bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.
Adapazarı İzmit arası 45 dk bişi.. Çok uzak değil ki.. Oraya da gidebilirsiniz. Ben de Adapazarlıyım, memleketimi çok severim.. İzmit bana çok soğuk, karmaşık gelmiştir hep.. Kendinize bir arkadaş bulursanız gezecek yer çok.. :)