aday memurum hamileyım 2 yıllık ücertsiz izin alamaz mıyım?

nokasem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
43
0
46
Kocaeli
yeni başladım 5.5 aylık hamıleyım müdürüm sen ücertsiz izne çıkamazsın dedi varmı öyle bişey

alırsın bnede aDAY MEMURKEN ERKEN DOĞUM YAPTIM O ZAMAN İZİNLERİM YANMIŞTI FAKAT 1 yıl ücretsiz izne ayrıldım memur yönetmeliği var canım müdür değil atmasın öyle

peki bu 2 yılın tamamını kullanmak zorundamıyız yaini izne çıkarsak istedııgımz kadar kullanamıyomuyuz

peki bu 2 yılın tamamını kullanmak zorundamıyız yaini izne çıkarsak istedııgımz kadar kullanamıyomuyuz

en az 1 ay olmak şartıyla istediğin kadar kullanırsın.istersen 3 ay izne ayrıl,2 ay çalış sonra tekrar ayrıl.tamamen keyfine göre.

sözleşmeli memur iseniz ücretsiz izin hakkınız yok....

CANIM gecen sene hamile idim, çok araşştırdım hatta seminerlerimiz oldu orda konusu çok geçti yok. hatta zor sartlarda calışaan arkadaşlarımız vardı.
ben mebte öğretmenim sözleşmeli. sadece 8 hafta doğum öncesi 8 hafta sonrasını kulandım.
olsa keşke alabilsem yönetmelik elimde var kadrolu personele var sözleşmeli ye yok. hatta sözleşmelinin raporr hakkı bile kısıtlı. sadece 30 gun rapor hakkın var. 1 gun geçse sözleşme fes ediliyor.

CANIM gecen sene hamile idim, çok araşştırdım hatta seminerlerimiz oldu orda konusu çok geçti yok. hatta zor sartlarda calışaan arkadaşlarımız vardı.
ben mebte öğretmenim sözleşmeli. sadece 8 hafta doğum öncesi 8 hafta sonrasını kulandım.
olsa keşke alabilsem yönetmelik elimde var kadrolu personele var sözleşmeli ye yok. hatta sözleşmelinin raporr hakkı bile kısıtlı. sadece 30 gun rapor hakkın var. 1 gun geçse sözleşme fes ediliyor.

Allah Allah,yeni mi değişti yönetmelik o zaman,ben şu an izindeyim ve aynı şekilde mebde sözleşmeli öğretmenim.her türlü merci ile görüştüm,izin haklarımız kadrolularla aynı.yakın zamanda değişti onu biliyorum ama bu kadar yakın olduğunu bilmiyordum.benim iznim bitmek üzere,haftaya dilekçemi vereceğim ücretsiz izin için.

Allah Allah,yeni mi değişti yönetmelik o zaman,ben şu an izindeyim ve aynı şekilde mebde sözleşmeli öğretmenim.her türlü merci ile görüştüm,izin haklarımız kadrolularla aynı.yakın zamanda değişti onu biliyorum ama bu kadar yakın olduğunu bilmiyordum.benim iznim bitmek üzere,haftaya dilekçemi vereceğim ücretsiz izin için.

EĞER böyle bir şey varsa bende çok mutlu olurum. çünkü bende almak istemiştim gecen sene yokdediler. eğer varsa aldığında banada haber edermisin çünkü burda yok diye osrar ediyorlar.

3gün sonra iznim bitiyor,20 gün rapor alacağım sonrasında ücretsiz izin.eşim il milli eğitim müdürlüğünde görevli.her türlü merci ile görüştük,izin hakkımız var.20 gün sonra başlatacağız.arkadaş listeme ekliyorum seni,izne başlayınca haber veririm neler yapılması gerektiğini.

Back
X