- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu evreleri geçtim. Eşimin tek kuruşu olmamasına rağmen avukatım hiçbişey alamazsak sana borçlu halde bırakırız yarın öbür gün bir mal sahibi olsa direkt el konur tarzında konuştu. Ama benim avukatım kuzenimdiBende anlamadım ama paranın gözü kör olsun sanırım baro vardı dıye ılgilenmiyıcek Hakkı'mda hayırlsı dügün vıdeoaunu kısada olsa var ama Sankı avukatım eşimin avukatı gıbı hıc sunun yapabiliriz bunu yapabılırız z demedı ben darp raporunu almamışım aldım zannedıyormuşum ama darptan dolayı uzaklaştırma var e bu delıl degıl mı bana darp raporu lazım dıyor avukat![]()
Ben anladım siziÇocuk konusunda cok sert konuşmuşsunuz benım demek istedıgım bır yıl boyunca aılemde kaldım bu sure Zarfında eşimden maddi manevi destek görmedik ziynetlerıde dayak yıyerek elimden aldındı ve altına araba çektı
Bu avukat işini bilmiyor mu ya her şeye yok alamazsıne demezsin demiş. Kanıtları sunduğun halde nasıl yardım alamıyorsun? Başka avukat talep edebiliyorsan söyle bence.Çok üzüldüm ☹avukatın konusmasıda bana tuhaf geldi acaba barodan diye mi kulak arkası etti... Benimde bildiğim kadarıyla oğlun küçükse sana verilir. Sana yoksulluk nafakası ayrıyetten ogluna da nafaka bağlanır. Altınlar kadınındır. Düğün kasedi falan varsa elinde öyle ispat edebilirsin. Takı görüntüsünü gösterirsin sana vermek zorundadır diye biliyorum. Şiddet varsa yada aldatma tazminat davasıda açabilirsin. Avukat neden böyle konuşmuş hiç bilmiyorum...
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Büyük ihtimalle barodan diye ilgilenmiyor ama yanlış yapıyor sonuçta devletten alıyorlar yine parayı haaa bes alacağına üç aldıgı için yapıyordur. Ben o yola girdim avukatım öyle Bi konuştu ki boşandıktan sonra zengin olacagımı falan düşündümBu avukat işini bilmiyor mu ya her şeye yok alamazsıne demezsin demiş. Kanıtları sunduğun halde nasıl yardım alamıyorsun? Başka avukat talep edebiliyorsan söyle bence.
Oyle bir ımkana sahıp degılım maalesef
Amin inşallah Allah büyük cok tşk ederimçok üzüldüm adınıza Rabbim yardımcınız olsun
Bende anlamadım ama paranın gözü kör olsun sanırım baro vardı dıye ılgilenmiyıcek Hakkı'mda hayırlsı dügün vıdeoaunu kısada olsa var ama Sankı avukatım eşimin avukatı gıbı hıc sunun yapabiliriz bunu yapabılırız z demedı ben darp raporunu almamışım aldım zannedıyormuşum ama darptan dolayı uzaklaştırma var e bu delıl degıl mı bana darp raporu lazım dıyor avukat
[/QU
Avukat olduguna emin olamadim sahsen
avukat uğraşmak istemiyor baro ile görüş değiştirebilirsen değiştirMerhabalar öncelikle eski konularımı belki okumuşsunuzdur .Direkt konuya geçmek istiyorum bıraz Can'ım sıkkın barodan avukat talep etmiştim .sonuçlanmış ve ilk görüşmem bugun oldu.
Avukatım güzelce konuştum ona başundan geçeni anlatım,Allah var beni ıyıce dınledı ama bana hic birşey alamaycagımı söyledi neden dıye sorduğumda bana artık nafaka bile alınması zor dedı .paragözlü biri olmadığımı belirtirim oyle birşey yok ama elımden alınan hayatımı icin okuluma devam etmek istıyorum ve artık herşey para ıle donuyor maddı tazmınatı gectım artık sadece zıynetlerını istediğimi soyledım oda pek mümkün degıl dedı Nasıl yanı dedıgımde kasada degıl bozdurulmuş demişsin. Dedin .Cidden ne dıyecegımı bılemedım Oğlumu kız kıyafetli ıle aılemde büyüttüm bır sene orda kaldım orda kaldığıma dair fotoğrafları ve oğlumun kızkıyafetı gıtıgıne daır bir sürü fotoğraf vardı bır dosya halınde ona sundum bana geri verdi ve bunu kabul etmeyebılırler dedı yanı anlamıyorum bu sure zarfında eşim üstüne olan evıde devr etmiş tabı evlenmeden once bır ay once alınmıştı ben evı degıl zıynetlerıni istiyorum dedim .O bozdurmuş dedi yanı bu kadar kolay mı bır ınsanın hatrını mahvetmek ben o dosyayı hazırlıyabılıyom dıye annem ve kızkardeşim inşaat temizligine gıttı .cünkü para yoktu ve ben bı umut çıkarttım ama avukatım bana bunlar sende kalsın dedi.şuan cok kotuyum yırtık bır terlıkle o evden ayrıldım hıc birşey taleb etmemek kullanılmak cok zor bı durum kendimi çareşiz hıssedıyorum emeklerım hep boşa gıdıyor gıbı .![]()