Merhabalar öncelikle eski konularımı belki okumuşsunuzdur .Direkt konuya geçmek istiyorum bıraz Can'ım sıkkın barodan avukat talep etmiştim .sonuçlanmış ve ilk görüşmem bugun oldu.
Avukatım güzelce konuştum ona başundan geçeni anlatım,Allah var beni ıyıce dınledı ama bana hic birşey alamaycagımı söyledi neden dıye sorduğumda bana artık nafaka bile alınması zor dedı .paragözlü biri olmadığımı belirtirim oyle birşey yok ama elımden alınan hayatımı icin okuluma devam etmek istıyorum ve artık herşey para ıle donuyor maddı tazmınatı gectım artık sadece zıynetlerını istediğimi soyledım oda pek mümkün degıl dedı Nasıl yanı dedıgımde kasada degıl bozdurulmuş demişsin. Dedin .Cidden ne dıyecegımı bılemedım Oğlumu kız kıyafetli ıle aılemde büyüttüm bır sene orda kaldım orda kaldığıma dair fotoğrafları ve oğlumun kızkıyafetı gıtıgıne daır bir sürü fotoğraf vardı bır dosya halınde ona sundum bana geri verdi ve bunu kabul etmeyebılırler dedı yanı anlamıyorum bu sure zarfında eşim üstüne olan evıde devr etmiş tabı evlenmeden once bır ay once alınmıştı ben evı degıl zıynetlerıni istiyorum dedim .O bozdurmuş dedi yanı bu kadar kolay mı bır ınsanın hatrını mahvetmek ben o dosyayı hazırlıyabılıyom dıye annem ve kızkardeşim inşaat temizligine gıttı .cünkü para yoktu ve ben bı umut çıkarttım ama avukatım bana bunlar sende kalsın dedi.şuan cok kotuyum yırtık bır terlıkle o evden ayrıldım hıc birşey taleb etmemek kullanılmak cok zor bı durum kendimi çareşiz hıssedıyorum emeklerım hep boşa gıdıyor gıbı .