• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adelet mi şimdi bu

Çocuğun velayeti sizde mi hala bakamadığınız için kendi istediğinizle mi verdiniz anlamadım? Eğer velayet sizdeyse çok cüzi bi nafaka alırsınız onun yerine bi işe girip çocuğunuzu almayı düşünün bence. Ah vahla nafaka peşinde koşmakla yürümeyeceği aşikar. Anlaşmalı boşanmışsınız muhtemelen herhangi bir talebiniz olmayacağını kabul ettiniz orada. O yüzden önünüze bakmak zorundasınız olan olmuş artık.

Çocuk konusunda cok sert konuşmuşsunuz benım demek istedıgım bır yıl boyunca aılemde kaldım bu sure Zarfında eşimden maddi manevi destek görmedik ziynetlerıde dayak yıyerek elimden aldındı ve altına araba çektı

Sert konuştuğumu düşünmüyorum siz öyle görüyorsanız bir şey diyemem. Darp raporunuz yok mu elinizde? Başka bir yorumda elimden zorla aldılar yazmışsınız polise gitmediniz mi?

Sert konuştuğumu düşünmüyorum siz öyle görüyorsanız bir şey diyemem. Darp raporunuz yok mu elinizde? Başka bir yorumda elimden zorla aldılar yazmışsınız polise gitmediniz mi?
Ya şöyle birşey ben ve annem darp gördükten sonra hastaneye ondan karakola gıttık orda uzaklaştırılma kagıdı versın şıddete dayalı diye oğlum ıcınde polıse gıttık ben oğulumu aldım ama daha sonra yıne aldılar

Çocuğun velayeti sizde mi hala bakamadığınız için kendi istediğinizle mi verdiniz anlamadım? Eğer velayet sizdeyse çok cüzi bi nafaka alırsınız onun yerine bi işe girip çocuğunuzu almayı düşünün bence. Ah vahla nafaka peşinde koşmakla yürümeyeceği aşikar. Anlaşmalı boşanmışsınız muhtemelen herhangi bir talebiniz olmayacağını kabul ettiniz orada. O yüzden önünüze bakmak zorundasınız olan olmuş artık.
Daha ılk duruşmam görülmemiş burda begendı toplamak icin boyle yorumlar yapıyorsunuz keşke once ki konularımı okusanız burya bılmedıgınim seylerı öğrenmek icin sizlere soruyorum bazı şeyler ıcın ah vah etmıyorum benım hayatımı mahvetmış bir Ada'mdan hakım olanı almak istıyorum 3 yıl boyumca şiddet görmüş biri olarak yazıyorum bu mesajları keşke empatı yapabılseydınız

Bence de bir ise girip calisin ve oglunuzu yaniniza alin. Sizin isteginiz tam olarak ne oglunuzu yaniniza almak mi yoksa esinizden 3 yillik hakkinizi almak mi?

Avukat maddi kazanç almayacağı için sallamış. Maalesef para konuşuyor bu işlerde de. Darp yüzünden uzaklaştırma kararı çıkmışsa velayet nasıl babaya verildi. Mahkeme kararı darp raporuna istinaden alınmış sonuçta. Rapor elinde olmasa da ortada mahkeme kararı var.
Altınlarını belgelemeye çalış. Şahit falan kabul edilmiyor mu.
Öncelikle seni savunacak vicdanlı bir avukat bulmanı diliyorum.

Bende bundan 3 yıl önce boşandım. Barodan avukat istedim saholsun avukatım çok iyiydi baya hakkımı aradı çocuklarım bendeydi, mahkeme devam ederken çocuklara 250 şer tl bana 500 tl baglandı halada nafakam devam ediyor altın konusundada dügün fotograflarınız üzerinizde altın olanvarsa avukata onları gösterin ben o şekilde antınlarımın parasını aldım

Yanlis anlamayin ama bu duruma dusmenize sebep kendinizsiniz..Altinlar sadece ev almak icin bozdurulur ki o evde de yari yarıya hakkiniz olur..Ev evlenmeden bir ay once alinmis yani resmen kurnazlik etmis esiniz..Bence bir iki hafta temizlige gidin ve bi avukat bulun

Daha ılk duruşmam görülmemiş burda begendı toplamak icin boyle yorumlar yapıyorsunuz keşke once ki konularımı okusanız burya bılmedıgınim seylerı öğrenmek icin sizlere soruyorum bazı şeyler ıcın ah vah etmıyorum benım hayatımı mahvetmış bir Ada'mdan hakım olanı almak istıyorum 3 yıl boyumca şiddet görmüş biri olarak yazıyorum bu mesajları keşke empatı yapabılseydınız
Nasıl bir yorumda bulundum anlayamadım yorumumda sizi kıracak ne var? Zor zamanlar geçirmişsiniz anlıyorum ama anlaşmalı boşandım diyorsunuz olanı söylüyorum ben size. Aradan zaman geçmiş zamanaşımı var böyle konularda hukuken malesef. Aradan kaç zaman geçmiş benim darp raporum var deyip hak arayamıyorsunuz. Kanunları ben koymuyorum. Keşke hakkınızı en başta almak için direnseydiniz. Alacağınız nafaka 200 300 lira. Yani öyle acılarınıza merhem olacak bi miktar olsa keşke ama değil. Çocuğunuzdan da ayrısınız. Girin işe elinizde mahkemeye sunacağınız bi şeyler olsun çocuğunuzu da alırsınız yanınıza. Mahkemeyle adalet olmuyor kendiniz almak zorundasınız bazı haklarınızı söke söke.

Nasıl bir yorumda bulundum anlayamadım yorumumda sizi kıracak ne var? Zor zamanlar geçirmişsiniz anlıyorum ama anlaşmalı boşandım diyorsunuz olanı söylüyorum ben size. Aradan zaman geçmiş zamanaşımı var böyle konularda hukuken malesef. Aradan kaç zaman geçmiş benim darp raporum var deyip hak arayamıyorsunuz. Kanunları ben koymuyorum. Keşke hakkınızı en başta almak için direnseydiniz. Alacağınız nafaka 200 300 lira. Yani öyle acılarınıza merhem olacak bi miktar olsa keşke ama değil. Çocuğunuzdan da ayrısınız. Girin işe elinizde mahkemeye sunacağınız bi şeyler olsun çocuğunuzu da alırsınız yanınıza. Mahkemeyle adalet olmuyor kendiniz almak zorundasınız bazı haklarınızı söke söke.
Ben nerde anlaşmalı boşandım dedim bılmıyorum ama çekilmeli boşanma Davası açtım yınede teşekur ederim

Şuan eşimde ilk duruşma görülmedi ben ıkı defa çocuğumu aldım ama zorla benden gerı aldılar ve vermeyecegını mahkeme verse bıle yıne alacağını söylüyor ve aılemde artık cok yoruldu annem oğlumu bırakmamla icin kayınbabamdan dayak yerdi ben pos kufurlere mahrum kaldım sadece küfürle kalsaydı iyi ayakkabısının izi çıkacak kadar dovuldum

Darp raporunuz var mi?

velayet sizdeyse, adam cocugu kacirmis oluyor. Yarin hemen savciliga gidin, cocugu polis esliginde alin.

Ben nerde anlaşmalı boşandım dedim bılmıyorum ama çekilmeli boşanma Davası açtım yınede teşekur ederim
Kusura bakmayın ben başka bir üyeyle karıştırdım sanırım. Twitter adlı siteyi biliyorsunuz sanırım, oradan bir hesap açın ve bu şekilde paylaşın bize anlattılarınızı. Kadın meclisleri aslı hesabı etiketleyerek paylaşın. Onlardan destek isteyin sesinizi duyurmakta yardımcı olurlar, avukatlarda destek oluyorlar. Daha iyi destek alırsınız. Buradan da hesabınızı söylerseniz size destek oluruz biz de. Oğlunuzda şiddet görüyor sanırım bu bilgiler ışığında çocuğunuzu almama ihtimaliniz yok.

Ya şöyle birşey ben ve annem darp gördükten sonra hastaneye ondan karakola gıttık orda uzaklaştırılma kagıdı versın şıddete dayalı diye oğlum ıcınde polıse gıttık ben oğulumu aldım ama daha sonra yıne aldılar

Gerçekten anlamadım. Uzaklaştırma kağıdı almak için karakola gittiniz almadan mı döndünüz? Oğlunuzu sizden daha sonra yine aldıklarında polise gitmediniz mi?

Görüştüğünüz kisinin avukat olduğuna emin misiniz diycem ama Barodan dediniz.
Bence de baska bir acukatla gorusun. Zira hicbir yanıtı bana mantikli gelmedi.

Darp raporunuzun bir ornegini alabilirsiniz bence. Nereden bilmiyorum ama arastirilabilir. Polisler belki bilir.
Avukat ugrasmak istemis. Ben takilarimin parasini aldim. Nafaka da takilar da alinir. Araba esinin uzerine ise onda da hakkin var. Cocugun velayeti de alinir. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin..kadin derneklerinin bazilari hukuki danismanlik tapiyor sanirim. Onlarla gorus bence.

Merhabalar öncelikle eski konularımı belki okumuşsunuzdur .Direkt konuya geçmek istiyorum bıraz Can'ım sıkkın barodan avukat talep etmiştim .sonuçlanmış ve ilk görüşmem bugun oldu.
Avukatım güzelce konuştum ona başundan geçeni anlatım,Allah var beni ıyıce dınledı ama bana hic birşey alamaycagımı söyledi neden dıye sorduğumda bana artık nafaka bile alınması zor dedı .paragözlü biri olmadığımı belirtirim oyle birşey yok ama elımden alınan hayatımı icin okuluma devam etmek istıyorum ve artık herşey para ıle donuyor maddı tazmınatı gectım artık sadece zıynetlerını istediğimi soyledım oda pek mümkün degıl dedı Nasıl yanı dedıgımde kasada degıl bozdurulmuş demişsin. Dedin .Cidden ne dıyecegımı bılemedım Oğlumu kız kıyafetli ıle aılemde büyüttüm bır sene orda kaldım orda kaldığıma dair fotoğrafları ve oğlumun kızkıyafetı gıtıgıne daır bir sürü fotoğraf vardı bır dosya halınde ona sundum bana geri verdi ve bunu kabul etmeyebılırler dedı yanı anlamıyorum bu sure zarfında eşim üstüne olan evıde devr etmiş tabı evlenmeden once bır ay once alınmıştı ben evı degıl zıynetlerıni istiyorum dedim .O bozdurmuş dedi yanı bu kadar kolay mı bır ınsanın hatrını mahvetmek ben o dosyayı hazırlıyabılıyom dıye annem ve kızkardeşim inşaat temizligine gıttı .cünkü para yoktu ve ben bı umut çıkarttım ama avukatım bana bunlar sende kalsın dedi.şuan cok kotuyum yırtık bır terlıkle o evden ayrıldım hıc birşey taleb etmemek kullanılmak cok zor bı durum kendimi çareşiz hıssedıyorum emeklerım hep boşa gıdıyor gıbı .😞
Eşiniz herşeyi kılıfına uydurmuş gibi görünüyor maalesef :( Neden boşanıyorsunuz bilmiyorum eski konumuz hakkında bilgim yok fakat çok üzüldüm.. Herkes aynı şeyi yapıyor eski eşlere tazminat ya da mal paylaşımı olmasın diye kılıfına uyduruyorlar maalesef bu asla adil değil adalet bunun neresinde anlamış değilim ama hukuk sistemimiz de bu şekilde işliyor ortada şuan ziynet eşyası yok bozdurulmuş evlendikten sonra edinilmiş mal yoksa vs hak talep edemiyorsunuz işte.. Nafaka konusunda biraz yorum okudum oğlunuz sizinle değilmiş o yüzden size nafaka ödemesi bence de mantıksız.. Bundan sonra size bakmak zorunda değil ki eski eşiniz ama çocuk sizle olsaydı elbette onun ihtiyaçlarını karşılayacak kadar nafaka ödemek zorundaydı.. Sanırım okulunuzu bıraktınız o adam için yanlış anlamadıysam öyle bir sonuca vardım.. Bütün konulara yazıyorum işte bakın sizde şimdi mağdur olmuşsunuz ne için?? Bomboş bir adam için elinizde olacak imkanı da o adam için geri tepmişsiniz çok üzgünüm ama bu da o adamın sorumluluğunda değil sizin kararınızdı evlenmek de sizin kararınızdı okumamakta.. :( bilmiyorum kaç yaşında evlendiniz ama bence yine de geç değil yine de baştan başlayabilirsiniz.. Diğer konuda da nafaka olmasa bile tazminat almalısınız en azından diye düşünüyorum... En azından sizi 5 6 ay idare edecek kadar bir miktar gerekiyor diye düşünüyorum çalışmayan kadınların hayatını düzene sokana kadar bir miktar parası da mağdur eden tarafın vermesi lazım bence.. Ziynet eşyalarınız konusunda da üzüldüm gerçekten yaa başka bir avukatla görüşseniz ya da avukatınızla tekrar mı konuşsanız yaaa?

Merhabalar öncelikle eski konularımı belki okumuşsunuzdur .Direkt konuya geçmek istiyorum bıraz Can'ım sıkkın barodan avukat talep etmiştim .sonuçlanmış ve ilk görüşmem bugun oldu.
Avukatım güzelce konuştum ona başundan geçeni anlatım,Allah var beni ıyıce dınledı ama bana hic birşey alamaycagımı söyledi neden dıye sorduğumda bana artık nafaka bile alınması zor dedı .paragözlü biri olmadığımı belirtirim oyle birşey yok ama elımden alınan hayatımı icin okuluma devam etmek istıyorum ve artık herşey para ıle donuyor maddı tazmınatı gectım artık sadece zıynetlerını istediğimi soyledım oda pek mümkün degıl dedı Nasıl yanı dedıgımde kasada degıl bozdurulmuş demişsin. Dedin .Cidden ne dıyecegımı bılemedım Oğlumu kız kıyafetli ıle aılemde büyüttüm bır sene orda kaldım orda kaldığıma dair fotoğrafları ve oğlumun kızkıyafetı gıtıgıne daır bir sürü fotoğraf vardı bır dosya halınde ona sundum bana geri verdi ve bunu kabul etmeyebılırler dedı yanı anlamıyorum bu sure zarfında eşim üstüne olan evıde devr etmiş tabı evlenmeden once bır ay once alınmıştı ben evı degıl zıynetlerıni istiyorum dedim .O bozdurmuş dedi yanı bu kadar kolay mı bır ınsanın hatrını mahvetmek ben o dosyayı hazırlıyabılıyom dıye annem ve kızkardeşim inşaat temizligine gıttı .cünkü para yoktu ve ben bı umut çıkarttım ama avukatım bana bunlar sende kalsın dedi.şuan cok kotuyum yırtık bır terlıkle o evden ayrıldım hıc birşey taleb etmemek kullanılmak cok zor bı durum kendimi çareşiz hıssedıyorum emeklerım hep boşa gıdıyor gıbı .😞
Adelet duzgun işlemiyor devlet artik paralinin yaninda tecavuzcusu sapığı katili disarda geziyor birak nafakayı canını kurtardigina şükret yasalar değişti yeni kararlar geldi bu ziynet hakkında araştır biraz derim artik her koşulda takılar kadının degil erkek nafaka vermek zorundada degil daha 1 hafta once okudum malesef

Allah yardımcınız olsun. Katılıyorum bu ülkede kesinlikle adalet yok.

Back
X