Evet maalesef cok tesekkur ederimGeçmiş olsun 24 cm nedir çok büyükmüş
Konu hakkında bilgim yok umarım sağlığınıza kavuşursunuz
Cok gecmis olsun Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsinMerhabalar canım adenomiyosiz bende de varmış ,normal gebe kalıp plasenta'dan dolayı 28 haftalık erken doğum yapıp oğlumu kaybettim sonra normal gebe kalamadım bir yıl içinde, devlet hastanesinde tüp bebeğe başladım oradaki doktorum gebe kaldığım için tekrar kalabileceğimi söyledi ve adanomiyosiz ile ilgili bana bir tedavi uygulamadı dışarıdaki tüp bebek uzmanları 2-3 ay iğne tedavisi yapıyor dediler ama bana hiçbir işlem yapılmadı iki kere devlette tüp bebek yaptırdım tutmadı sonra özelde 2 ay iğne kullandımbiraz küçülttüler çok şükür gebe kalabildim
Amin canım coo sagolCok gecmis olsun Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
Merhaba geçmiş olsun 2 ay iğne kullandım biraz küçülttüler dediğiniz adenomiypsiz miydi ve hangi iğne sonrasında küçülebildiMerhabalar canım adenomiyosiz bende de varmış ,normal gebe kalıp plasenta'dan dolayı 28 haftalık erken doğum yapıp oğlumu kaybettim sonra normal gebe kalamadım bir yıl içinde, devlet hastanesinde tüp bebeğe başladım oradaki doktorum gebe kaldığım için tekrar kalabileceğimi söyledi ve adanomiyosiz ile ilgili bana bir tedavi uygulamadı dışarıdaki tüp bebek uzmanları 2-3 ay iğne tedavisi yapıyor dediler ama bana hiçbir işlem yapılmadı iki kere devlette tüp bebek yaptırdım tutmadı sonra özelde 2 ay iğne kullandımbiraz küçülttüler çok şükür gebe kalabildim
Evet canım küçüldükten sonra tüp bebek yaptırdım çok şükür tuttu iğnenin adını hatırlayamıyorum Z ile başlıyorduMerhaba geçmiş olsun 2 ay iğne kullandım biraz küçülttüler dediğiniz adenomiypsiz miydi ve hangi iğne sonrasında küçülebildi
Ben zorlarimda doktorunuz bilir zaten,HmmZ ile başlayan ne olabilir ki ya hiç duydum mu acaba hafızanızı zorlasanız çıkar mı B balbocegi34
Merhaba iğne Zoladex biliyorum. Ama bu tamamen doktor kontrolünde kullanılan bir iğne. 24 cm olan kiste etki eder mi bilmiyorum.Evet canım küçüldükten sonra tüp bebek yaptırdım çok şükür tuttu iğnenin adını hatırlayamıyorum Z ile başlıyordu
Aynen canım tabii ki doktor kontrolünde kullanılacak benim 16 santimdi iğne ile 14'e düştü sonra transfer yapıldıMerhaba iğne Zoladex biliyorum. Ama bu tamamen doktor kontrolünde kullanılan bir iğne. 24 cm olan kiste etki eder mi bilmiyorum.
Peki bu iğneyi kullanınca adetiniz kesildi mi ben ilk defa 1 hafta önce oldum iğneyi kanamalarım var tedirgin oluyorumAynen canım tabii ki doktor kontrolünde kullanılacak benim 16 santimdi iğne ile 14'e düştü sonra transfer yapıldı
Doktor normalde adet olmamam gerektiğini söyledi ama ben 2 defa yumurtladım ve adet oldum bazen olabiliyormuşPeki bu iğneyi kullanınca adetiniz kesildi mi ben ilk defa 1 hafta önce oldum iğneyi kanamalarım var tedirgin oluyorum
Cevabınız için teşekkür ederimDoktor normalde adet olmamam gerektiğini söyledi ama ben 2 defa yumurtladım ve adet oldum bazen olabiliyormuş
Rica ederim canım tüp bebek mi yaptıracaksın sonraCevabınız için teşekkür ederim
Evet 2 ay bu iğneyi verdi doktor. İlkini geçen hafta oldum. Ama bu iğneyi yaptırmak ölümlerden ölüm beğenmek resmenRica ederim canım tüp bebek mi yaptıracaksın sonra
Merhaba konuyu ben açmıştım kitlem cok buyuk oldugu icin acik ameliyat oldum oncesinde yumurta toplanmıştı zaten. Ameliyat sonrasi 6 ay visanne kullanacagim sonrasinda 2 ay bu igneden vurulacak. Sonra transfer olacak. Siz boyle soyleyince tedirgin oldum yan etkisi falan mi oldu acaba ? Bu arada umarim transferiniz olumlu sonuçlanır dualarim sizinleEvet 2 ay bu iğneyi verdi doktor. İlkini geçen hafta oldum. Ama bu iğneyi yaptırmak ölümlerden ölüm beğenmek resmennasipse aralıkta tramsferim var
Merhabalar korkmayın sakın tedirgin olacak bir durum yok. Bana hiç yan etki olmadı. Sadece iğneden 1 hafta sonra hafif kanamalarım oldu ama doktorum olabileceğini söylemişti. İğnenin ucu bir tık kalın siz evde yapamazsınız. Hastanede yapıldığında çok sorun olmuyor. Evet bi tık can yakıyor ama saniyelik bir şey. 5 saniyede her şey oluyor bitiyor. Tek tavsiyem siz yapmayın. Umarım en en güzel sonuçları alırsınızMerhaba konuyu ben açmıştım kitlem cok buyuk oldugu icin acik ameliyat oldum oncesinde yumurta toplanmıştı zaten. Ameliyat sonrasi 6 ay visanne kullanacagim sonrasinda 2 ay bu igneden vurulacak. Sonra transfer olacak. Siz boyle soyleyince tedirgin oldum yan etkisi falan mi oldu acaba ? Bu arada umarim transferiniz olumlu sonuçlanır dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?