Son 4 denememi medikal park göztepede dr.aynur erşahinle yaptım ..ama öncesinde 2015 şubatta yani 1 bio 3 negatiften sonra dr.gazi yıldırım laparaskopi - histeroskopi yaptı tüplerim alındı(hisrosalpenks yüzünden) rahimde polipler varmış onlar temizlendi ,ayrıca adenomyomu biraz temizledi.zor bir süreçti endometrioziste hidrosalpenks olasılığı ve polip ihtimali çok artıyor ama bu diğer drlar tarafından göz ardı edilmişti.visanne hapını ben bekarken kullanmıştım 9 ay rahat etmiştim.son denememde benim isteğim üzerine dr kontrolünde kullandım.canım yazdığın için teşekkür ederim, tebrik ederim umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın..bende 4 kez denedim olmadı daha yeni tatilden geldik mayısda negatifi gördüm ağustosta tekrar gideceğim, ama ben izmirdeyim İstanbul Semra hanıma gitmek istiyorum, bugün yarın arayacağım..sen nerde tedavi oldun canım, hangi hastane hangi dr. yazarsan görüşmek isterim , yorucu bi süreç hep okuyorum aklından çıkarınca kadınlar hamile kalıyor, ama bende mümkün değil hep aklımda ..hep aklımda dediğim benim niye yok diye stress yapmıyorum ama hep aklımda..hayırlısı diyim ne diyim..bana dr.unu ve hstaneyi yazarsan çok sevinrim..