Adenomyozis olabilir mi? Moralim cok bozuk

EfendimGuzelim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
121
262
23
39
Merhaba kizlar. 29 yasindayim, temmuz ayinda ilk tüp bebek tedavimiz maalesef negatifle sonuclandi. Öncesinde yapilan tüm kontrollerde sizde hersey iyi, esinizin sperm sayisi az denildi. Tüp bebek esnasinda birden aa sizde cikolata kisti var, aa rahim duvariniz cok kalin, rahmin formu bozuk gibi seYler söylemeye basladi doktor. Gecen hafta basi tekrar gittik konusmaya, rahim duvariniz tedavi sirasinda cok kalindi bunu arastirmadan ikinciyi yapmayalim dedi. Beni bi uzmana yolladi. Yarin histeroskopi olacagim ama doktorun bugun söyledigi bi kelime yikti beni. Adenomyozis olabilir dedi. Benim hic bi rahatsizligim yok, regllerim öyle agrili gecmez, kanamam normal. Bu nerden cikti simdi? Cok umutsuzluga kapildim, googlede yazan seyler hic ic acici degil. Baska hastaliklara göre bu durum daha az basariya sebeb oluyormus falan filan. Iyi seyler duymaya ihtiyacim var. Oldugu kesin degil ama Allah korusun gercekten bu hastalik varsa hamile kalma ihtimalim yok mu ?

Cqnim merhabalar bende gecen hafta ogrendim rahim duvarim cok inceymis ve rahim kasinda adenomiyoz.... neyse varmis ben de cok agladim rabbim yardimcimiz olsun insallah ben cok detayli bilmiuorim bunu ama bizim doktorun dedigine gore boylede hamile kalan cok kisi varmis

Neden kimse birsey yazmamis ikk defa az duyulan birsey basima geliyor cok caresiizm baska doktora sorduğumda internette yazana cok aldanmayin diyor

Back
X