N ndresn Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2023 289 79 13 33 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinbjk #61 pelinbjk .!.: Kız çıkar neden çıkmasın 1.20 den 69.9 öğrendim adet geçmesi daha güzel diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Tamam canım inşallah senin gibi mutlu bir şekilde sonuçlanır . Duanızı eksik etmeyin
pelinbjk .!.: Kız çıkar neden çıkmasın 1.20 den 69.9 öğrendim adet geçmesi daha güzel diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Tamam canım inşallah senin gibi mutlu bir şekilde sonuçlanır . Duanızı eksik etmeyin
P pelinbjk Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2023 152 42 18 34 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinbjk #62 ndresn .!.: Tamam canım inşallah senin gibi mutlu bir şekilde sonuçlanır . Duanızı eksik etmeyin Genişletmek için tıkla... Ne zaman yapican
ndresn .!.: Tamam canım inşallah senin gibi mutlu bir şekilde sonuçlanır . Duanızı eksik etmeyin Genişletmek için tıkla... Ne zaman yapican
hermionegranger- Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2023 1.907 2.646 53 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinbjk #63 pelinbjk .!.: Yok gitmedim doktora ama adet düzensizliği iki gün geç olurdu bu yüzden sekiz gün bekledim emin olmak için . Geç donlenme sonuç Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum, bize yazın doktora gidip geldikçe
pelinbjk .!.: Yok gitmedim doktora ama adet düzensizliği iki gün geç olurdu bu yüzden sekiz gün bekledim emin olmak için . Geç donlenme sonuç Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum, bize yazın doktora gidip geldikçe
P pelinbjk Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2023 152 42 18 34 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinbjk #64 hermionegranger- .!.: Anladım teşekkür ediyorum, bize yazın doktora gidip geldikçe Genişletmek için tıkla... 31 Ağustos bakalım kese büyümüş mu yazarım
hermionegranger- .!.: Anladım teşekkür ediyorum, bize yazın doktora gidip geldikçe Genişletmek için tıkla... 31 Ağustos bakalım kese büyümüş mu yazarım
N ndresn Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2023 289 79 13 33 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinbjk #65 pelinbjk .!.: Ne zaman yapican Genişletmek için tıkla... Adet günümde yapayım diyorum sonra da olmayı bekleyeceğim gecikirse artık 1 hafta sonrasında yaparım . Ne dersin ?
pelinbjk .!.: Ne zaman yapican Genişletmek için tıkla... Adet günümde yapayım diyorum sonra da olmayı bekleyeceğim gecikirse artık 1 hafta sonrasında yaparım . Ne dersin ?
N ndresn Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2023 289 79 13 33 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinbjk #66 pelinbjk .!.: 31 Ağustos bakalım kese büyümüş mu yazarım Genişletmek için tıkla... İnşallah kese büyümüştür güzel haberlerinizi alırız canım
pelinbjk .!.: 31 Ağustos bakalım kese büyümüş mu yazarım Genişletmek için tıkla... İnşallah kese büyümüştür güzel haberlerinizi alırız canım
P pelinbjk Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2023 152 42 18 34 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinbjk #67 ndresn .!.: Adet günümde yapayım diyorum sonra da olmayı bekleyeceğim gecikirse artık 1 hafta sonrasında yaparım . Ne dersin ? Genişletmek için tıkla... Yap dene ama kan ver idrar geçmeden adet çıkmıyor
ndresn .!.: Adet günümde yapayım diyorum sonra da olmayı bekleyeceğim gecikirse artık 1 hafta sonrasında yaparım . Ne dersin ? Genişletmek için tıkla... Yap dene ama kan ver idrar geçmeden adet çıkmıyor
P pelinbjk Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2023 152 42 18 34 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinbjk #68 Gecikmesi daha net olur çünkü adetli iken gebenin dış vs olabiliyor ama adet gecikme olursa daha net emin okusun
Gecikmesi daha net olur çünkü adetli iken gebenin dış vs olabiliyor ama adet gecikme olursa daha net emin okusun
P pelinbjk Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2023 152 42 18 34 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinbjk #69 ndresn .!.: İnşallah kese büyümüştür güzel haberlerinizi alırız canım Genişletmek için tıkla... İns cnm ins
ndresn .!.: İnşallah kese büyümüştür güzel haberlerinizi alırız canım Genişletmek için tıkla... İns cnm ins
N ndresn Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2023 289 79 13 33 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi pelinbjk #70 pelinbjk .!.: Gecikmesi daha net olur çünkü adetli iken gebenin dış vs olabiliyor ama adet gecikme olursa daha net emin okusun Genişletmek için tıkla... Tamam canım hayırlısı olsun inşallah tüm isteyenler için
pelinbjk .!.: Gecikmesi daha net olur çünkü adetli iken gebenin dış vs olabiliyor ama adet gecikme olursa daha net emin okusun Genişletmek için tıkla... Tamam canım hayırlısı olsun inşallah tüm isteyenler için