Stres kaynaklı olabilir geçen ay benimki 10 gün geçti ama hamilelik yoktu sonra Zaten olmuştum 2 gün sonra falan birde adet olmak için hareketler var hamile değilseniz yapın hemen geliyor diğer günKizlar beta yaptım 1.20 dedi yok hamiş adet bugün 6 gün oldu ve migdem ara ara bulaniyor adet sancısı olup daha olmadım neden
Eğer bebek istiyorsanız stresten de olur bulantı biraz daha bekleyin regl olmazsanız tekrarlayın geç döllenme de oluyor bazen :)Kizlar beta yaptım 1.20 dedi yok hamiş adet bugün 6 gün oldu ve migdem ara ara bulaniyor adet sancısı olup daha olmadım neden
Eğer bebek istiyorsanız stresten de olur bulantı biraz daha bekleyin regl olmazsanız tekrarlayın geç döllenme de oluyor bazen :)
Ya benim de 5 gün geçti ama baş dönmesi halsizlik ishal dışında belirti yok, dün kaset yaptım negatif çıktı.sizinkine çok sevindim ben de yarın kan vereyim bariKizlar beta yaptım 1.20 dedi yok hamiş adet bugün 6 gün oldu ve migdem ara ara bulaniyor adet sancısı olup daha olmadım neden
Ver cnm hamileyim şuan değerim 2920 çok şükür kese gordumYa benim de 5 gün geçti ama baş dönmesi halsizlik ishal dışında belirti yok, dün kaset yaptım negatif çıktı.sizinkine çok sevindim ben de yarın kan vereyim bari
maşallah size çok sevindimVer cnm hamileyim şuan değerim 2920 çok şükür kese gordum
Darısı sana canım ama adet gecikince yap en doğrusu o ben öncesinde de yaptım bir gün geçti yine yaptım çıkmadı 8 gün sonra belli oldimaşallah size çok sevindim
Sübhanallah çok ümit verici çünkü iyice moralim bozulmaya başlamıştıDarısı sana canım ama adet gecikince yap en doğrusu o ben öncesinde de yaptım bir gün geçti yine yaptım çıkmadı 8 gün sonra belli oldi
Evet canımMerhaba, hayırlı olsun sağlıkla gelsinyani geç döllenme mi acaba sizinki?
Valla canım ümidini kesme ben hep hissettim hatta adet olacak gibi ağrım vardı çok fena sonra pet koydum eşime dedim üzüldü üzüldük sabah uyandım birşey yok dün ağrı çeken ben değilim dedim .miğde bulanti derken bekledim gecikme yi .tşk ederim inşallah sende hayırlı haberler alırsınBenim <0,2 yazıyor yaa değildir büyük ihtimalleama yine de bu da olabiliyormuş yeni bir şey öğrendim. Sağlıkla gelsin sizinki
Sizin kaç gün geçti acaba ya,ben de kan vericem artık çok sıkıldım bu durumdanBenim <0,2 yazıyor yaa değildir büyük ihtimalleama yine de bu da olabiliyormuş yeni bir şey öğrendim. Sağlıkla gelsin sizinki
8 gün geçti yaptimSizin kaç gün geçti acaba ya,ben de kan vericem artık çok sıkıldım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?