Adet 6 gün gecikti

pelinbjk

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
152
42
18
34
Kizlar beta yaptım 1.20 dedi yok hamiş adet bugün 6 gün oldu ve migdem ara ara bulaniyor adet sancısı olup daha olmadım neden

Kizlar beta yaptım 1.20 dedi yok hamiş adet bugün 6 gün oldu ve migdem ara ara bulaniyor adet sancısı olup daha olmadım neden
Stres kaynaklı olabilir geçen ay benimki 10 gün geçti ama hamilelik yoktu sonra Zaten olmuştum 2 gün sonra falan birde adet olmak için hareketler var hamile değilseniz yapın hemen geliyor diğer gün

Eğer bebek istiyorsanız stresten de olur bulantı biraz daha bekleyin regl olmazsanız tekrarlayın geç döllenme de oluyor bazen :)

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-14-13-07-26-548_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-08-14-13-07-26-548_com.android.chrome.webp
    18 KB · Görüntüleme: 1.093
  • IMG_20230814_103107.webp
    IMG_20230814_103107.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 780
Yaa tebrik ederimmm beta hcg 69 çıkmış testte de çizgi belli oluyor gebesiniz sağlıkla ilerler inşallah 🙏🏻

Aynn haftaya da doktor gideceğim inşallah güzel haber alırım .korku var ne zamandan sonra rahat olur anneler

Ya benim de 5 gün geçti ama baş dönmesi halsizlik ishal dışında belirti yok, dün kaset yaptım negatif çıktı.sizinkine çok sevindim ben de yarın kan vereyim bari

Bana da bi umut oldu 🥹 Benim gecikmenin 2. günü bugün, kan testi negatif. Ama hiçbir adet belirtim yok ağrım olması lazımdı. Ben kanda yoksa kesinlikle yoktur diye düşünüyorum tabii ama sizinki gibi olabileceğini düşünmek bile mutlu etti🥹

Siz ilk olarak ne zaman kan testi verdiniz acaba, kaçıncı gün?

Şöyle soyleyim ben adette 1 hafta kala hep yaptım test kan değil ama tek çizgi hep sonra bekledim ...adette üç gün kala yaptım negatif tek ciGlzgi adet bir gün geçti kan verdim 1.20 negatif çıktı üzüldüm ama okudum 1.20 demek 1.2 haftalık olabilir yeni oluşuyor yada değil sonra adet 8 gün geçti dedim test yapacağım bu son çıkmazsa adet bekleyecem çift çizgi silik gordum hemen kan verdim 69.9 öğrendim ve geç donlenme mis

Benim <0,2 yazıyor yaa değildir büyük ihtimalle :( ama yine de bu da olabiliyormuş yeni bir şey öğrendim. Sağlıkla gelsin sizinki 🩵

Benim <0,2 yazıyor yaa değildir büyük ihtimalle :KK43: ama yine de bu da olabiliyormuş yeni bir şey öğrendim. Sağlıkla gelsin sizinki 🩵
Valla canım ümidini kesme ben hep hissettim hatta adet olacak gibi ağrım vardı çok fena sonra pet koydum eşime dedim üzüldü üzüldük sabah uyandım birşey yok dün ağrı çeken ben değilim dedim .miğde bulanti derken bekledim gecikme yi .tşk ederim inşallah sende hayırlı haberler alırsın 🤲 bana da haber edesen sevinirim

Back
X