merhaba arkadaslar.iki üç aydan beri adet kanamalarım azaldı.eskiden 5 gün olurken üç aydır 3 gün oluyorum ve öyle çok kanama olmuyo.adet düzensizliği için hap kullanıyordum acaba onun yan etkisi olabilirmi.neden azaldı anlamıyorum sonradan hep kesilme yapabilirmi acaba.bi fikri olan varmı?
merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun burada senin gibi yaşayan çok arkadaşımız var mesela ben benimde iki aydanberi aded düzensizliğim oldu dr.gittim bende kist çıktı bir yumuta çatlamamış bunu ilk dfa yaşıyorum,önümüzdeki ay adedliyken dr.tekrar gidecem kontorole,canım senin kullandığın ilacın adını yazarmısın ne kulanıyorsun eğer doğum.kot hapıysa normal aded omaman ama dr.gitmen gerekiyor ama ne ilacı kullandığını yazarmısına.s.
selam chosen bende senin gibiydim bende diane 35 le korunuyodum ama zamanla adetlerimde azalmalar başladı kendi doktoruma değlde bakşa doktora gittim doktorun dediği tek şey biz dianeyi polistik over hastalarında kullanırız bu yüzden seni menopaza sokmaya başlamış dei ve hapı kestim ben 6 ay oldu daha yeni düzelmey başladı inşallah senin öle olmaz
bendede bu sorun var yalnız aded düzenleyıcı haplar çok kullandım ama hıç bır yanıt alamadım haberınız olsun bu haplar bana kılo aldırdı ama düzenlı aded göremedım 3 gün gördüğüm aded 2 güne düştü
bende ne yapacagımı bılmıyorum
ama ben 2 ay spor yaptım ve aynı ay ıçın de 2 defa ayhalı oldum
bence haplar bahane spor daha ıyı bır çözüm
adet süresi kısalığını bende yaklaşık 2 yıl yaşadım.2 günde bitiyordu.erken menapoz korkusu sebebiyle dr.gittim bütün testleri yaptırdım hiç bişey çıkmadı.
dr. bazı kadınlarda süre azlığı yaşanabiliyor dedi.belli bir süreden sonra kendiliğinden düzene girer dedi.gerçekten de öle oldu.
canım adetinde azalma varsa bence tekrar hormon testlerini yaptır.Bende
yumurtlama problemi var ve benimde adetim oldukca azaldı bir tane çocuğum var Allaha çok şükür ama 2,5 senedir uğraşmama rağmen tekrar anne olamıyorum.Korkutmak gibi olmasın ama insan bişeyleri zamanında bilirse belki önleminide ona göre alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?