- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi ceylin2011
-
Canim testin resmini atarmisin yumurtlama testiylede hamileligi ögrenen varArkadaslar benim.normalde bugun regl olmam lazim .agridan.duramiyorum bel kasik..ama gel gorki olmadim ve yumurtlama cizgim cift cikti anlami varmidir.?
Merak ettim canim bekliyorumay yukleyemedim kizlar bilgisayardan denicem
Ovulasyon mu bu? Benim ovulasyonlar hamilelikte daha koyu cikiyordu ama... gebelik testi yokmu evde?kızlar ovulasyon test resmim ne diyorsunuz.bu arada belimin sağ tarafının ağrısından duramıyorum
C cizgisi epey silik kalmasi lazim t cizgisinin yanindaya çok koyu ama kk da resim yüklerken küçültmemi istedi orjinal halinden daha açık duruyor su anda kopkoyu
Ayy canim baya koyu bence hamilesin yarin gebelik testi yap :)kızlar ovulasyon test resmim ne diyorsunuz.bu arada belimin sağ tarafının ağrısından duramıyorum
Gebelik varsa gebelik testinde cikar. Varsa yapsaniz görürsünuz.yok benim ikiside kopkoyu..sen hamilelik olduğundamı c silik çıkar diyorsun
ay ceylin öylemi dersin en son ilişkimde pek içime boşalmadı dışarda kaldı şanslı bir bıdık olabilirmikiAyy canim baya koyu bence hamilesin yarin gebelik testi yap :)
Valla bilmiyorum ama böyle koyu cikanlar genelde hamile oluyo canimay ceylin öylemi dersin en son ilişkimde pek içime boşalmadı dışarda kaldı şanslı bir bıdık olabilirmiki
hayırlısı cnm en iyissi yarın alıp yapmakValla bilmiyorum ama böyle koyu cikanlar genelde hamile oluyo canim
Testi yaptığında 2. Çizgi anında çıkıyorsa hamilesin yok bekliyor öyle çıkıyor diyorsan değilsin
Hadi Can'ım hemen dene.Anında ikinci çizgi pembeleşiyor mu bak hemenbu bilgi süper hemen deneyip sonucu yazacağım
Düzenli adetin varsa hamileliktir düzensizse.Yumurtlama göstergesidiryaptım aynı anda ikiside belirdi ayrıca sikerkende müthiş yumurta akı akıntısı geldi şeffaf ve yapışkan.geçmi yumurtluyorum hamilemiyim anlamadım bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?