kızlar merhaba,
bu konu var mı bilmiyorum. ancak kafam çok karışık takip ettiğim takvime göre bugün adet olmam gerekiyordu. ancak herhangi bir belirti yok. sadece akıntım fazla geliyor ve son 1 haftadır falan göğüslerimde dolgunluk hassasiyet kabarcıklar özellikle akşamları işten çıkıp evimde oturduğum zaman bulantım oluyor. sık sık idrara çıkıyorum. üzerimde bi halsizlik var. diyorum hep kendime iş yerinde yoruluyorum diye ama bütün gün de oturuyorum. gözlerim hep dalıyor uyuyor gibiyim. ve karnımda inanılmaz bir şişlik var. belki adet belirtileri ile aynıdır diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum. bu hüsranı bir kere daha yaşadım. sizce ne yapmalıyım bana akıl verin.
kızlar merhaba,
bu konu var mı bilmiyorum. ancak kafam çok karışık takip ettiğim takvime göre bugün adet olmam gerekiyordu. ancak herhangi bir belirti yok. sadece akıntım fazla geliyor ve son 1 haftadır falan göğüslerimde dolgunluk hassasiyet kabarcıklar özellikle akşamları işten çıkıp evimde oturduğum zaman bulantım oluyor. sık sık idrara çıkıyorum. üzerimde bi halsizlik var. diyorum hep kendime iş yerinde yoruluyorum diye ama bütün gün de oturuyorum. gözlerim hep dalıyor uyuyor gibiyim. ve karnımda inanılmaz bir şişlik var. belki adet belirtileri ile aynıdır diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum. bu hüsranı bir kere daha yaşadım. sizce ne yapmalıyım bana akıl verin.
Insallah hamilesindir canimMerhaba arkadaslar benimde normalde tam 28.gun olur reglim hic sasmaz ama bu ay 3gun gecikti bel ve bacak agrim var adet olacagim zaman olan belirtiler.2gundur forumlari takip ediyorum adeti geciken bir suru kisi okudum cok istiyorum 19 aydir cok istiyorum umutlanmak istiyorum ama biliyorumki olursa mucize olur cunku esimin sperm hareketi % 50 olmasi gerekirken % 5 asilama yaptijrmamiz gerekiyor ama 3gun ilk defa gecikincede acaba demeden edemiyorum bana dua edin lutfen rabbiim bi mucize versin cok istiyorum artik çooook
Insallah hamilesindir canim
Merhaba arkadaslar benimde normalde tam 28.gun olur reglim hic sasmaz ama bu ay 3gun gecikti bel ve bacak agrim var adet olacagim zaman olan belirtiler.2gundur forumlari takip ediyorum adeti geciken bir suru kisi okudum cok istiyorum 19 aydir cok istiyorum umutlanmak istiyorum ama biliyorumki olursa mucize olur cunku esimin sperm hareketi % 50 olmasi gerekirken % 5 asilama yaptijrmamiz gerekiyor ama 3gun ilk defa gecikincede acaba demeden edemiyorum bana dua edin lutfen rabbiim bi mucize versin cok istiyorum artik çooook
Insallah cnm :) kendini cok dinleme akisina birak o zaman nasilsa eger hamileysen gunun gectiginde yeterince anlayacaksin bi sekilde tabi bu surec de kendine stres yapmadan :) ama ben cok stred yaparim diyosan al bi test yap hemencik :)içimden hissediyor gibiyim var gibi bişeyler ama yanılmakta istemiyorum. kafama taktığım için streste yapıyor olabilirim ama kasık ağrılarım var ha oldum olacakmışım gibi hissediyorum birde :) hislerim çok karışık inşallah hepimizin gönlündeki olur. Allahım çok büyük bizi de duyar veren O alan O ..
Test yaptinmi canim.eKova hpost: 41133245 .!.:herkesin adeti geçikti bu ay sanırsam
benim de bugun 5 gün...
Ayyyy insallah insallahhhh rabbim aratmaz ugrastirmazda verir canim agzindan bal damliyor valla :)Canim Allah tan umit kesilmez ya o izin verdikten sonraniye olmasin. Belki de olmustur.Rabbim gonlune gore eylesin insallah
Amin :) :)Test yaptinmi canim.e
Ayyyy insallah insallahhhh rabbim aratmaz ugrastirmazda verir canim agzindan bal damliyor valla :)
Benimle aynı durumdasın canım test yaptın mı?Merhaba arkadaslar benimde normalde tam 28.gun olur reglim hic sasmaz ama bu ay 3gun gecikti bel ve bacak agrim var adet olacagim zaman olan belirtiler.2gundur forumlari takip ediyorum adeti geciken bir suru kisi okudum cok istiyorum 19 aydir cok istiyorum umutlanmak istiyorum ama biliyorumki olursa mucize olur cunku esimin sperm hareketi % 50 olmasi gerekirken % 5 asilama yaptijrmamiz gerekiyor ama 3gun ilk defa gecikincede acaba demeden edemiyorum bana dua edin lutfen rabbiim bi mucize versin cok istiyorum artik çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?