• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bitiminden 3 4 gün sonra yumurtlama

yagmurpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
2.882
743
43
Her zaman döngümin ortasına denk gelirdi yumurtlamam bu Ahmet yıldız bakana gitti. Kur verdi letu vs baya birşey verdi yumurtlama takibi yaptı 12 .gün yumurtlamam vardı 4 adet2 gün sonra catlatalim dedi gittim de catlamalik değil dedi 15ml di 12.gun diğer ay gel başka hap vereceğim dedi gitmedim o ay regl oldum 13 gün sonra tekrar oldum bittikten 3 gün sonra yumurtlama oldu bu ayda aynı şekil 4 gün yumurtlama oldu sizce dengem bozuldu mu düzene mi girdi pcos var bende bu zamana kadar hep 15 gün kala yumurtlardim tedaviden sonra erken olmaya başladı cinsel istek olmasaydı test yapmayacaktm ovulasyon kaçırmış olacaktim

Her zaman döngümin ortasına denk gelirdi yumurtlamam bu Ahmet yıldız bakana gitti. Kur verdi letu vs baya birşey verdi yumurtlama takibi yaptı 12 .gün yumurtlamam vardı 4 adet2 gün sonra catlatalim dedi gittim de catlamalik değil dedi 15ml di 12.gun diğer ay gel başka hap vereceğim dedi gitmedim o ay regl oldum 13 gün sonra tekrar oldum bittikten 3 gün sonra yumurtlama oldu bu ayda aynı şekil 4 gün yumurtlama oldu sizce dengem bozuldu mu düzene mi girdi pcos var bende bu zamana kadar hep 15 gün kala yumurtlardim tedaviden sonra erken olmaya başladı cinsel istek olmasaydı test yapmayacaktm ovulasyon kaçırmış olacaktim
Canım bende de pcos var bu ay bende erken yumurtladım bel ağrısından şüphelenip test yapmıştım. Ahmet yıldız bakan ne kürü veriyor nerden alıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz acaba

Yok valla geçen sene aldım 4 bin TL ye hamilede kalmadım o ay gitmedim bir daha hiç kan testi vs yapmamıştı direk küre başlattı hormonlar ne alemde vs vs vs gitmek istiyorsanız gidin tabi hamile kalanlar var
İstiyorum aslında ama muayene ve macun fiyatı çok pahalı birde klomen letu tarzı ilaç kullanmak istemiınlar beni mahvetti son iki aydır yumurtlamam oluyor çok şükür ama yine de destek amaçlı macunu dılardan bulursam alsam diyordum

İstiyorum aslında ama muayene ve macun fiyatı çok pahalı birde klomen letu tarzı ilaç kullanmak istemiınlar beni mahvetti son iki aydır yumurtlamam oluyor çok şükür ama yine de destek amaçlı macunu dılardan bulursam alsam diyordum
Macunun içinde hayıt tohumuu vardı ek olarka hayıt tohumu suyu incit kuru havc soğan yaptım letu kullansim folik asit bir takviye ilaç 2 aylık demişti kur ben tavrından dolayı devam etmedim 15 16 ml yumurtam vardı 2 gunsinra gel catlatalim dedi gittim istediğim gibi buyumemis dedi 2 fgune bir ilişki diğer ay gel ialxi değişecek dedi gitmedim

Macunun içinde hayıt tohumuu vardı ek olarka hayıt tohumu suyu incit kuru havc soğan yaptım letu kullansim folik asit bir takviye ilaç 2 aylık demişti kur ben tavrından dolayı devam etmedim 15 16 ml yumurtam vardı 2 gunsinra gel catlatalim dedi gittim istediğim gibi buyumemis dedi 2 fgune bir ilişki diğer ay gel ialxi değişecek dedi gitmedim
Bende adamın tavrını sevmiyorum takip ediyorum da inatlaşan çok laubali geliyor tavrı. Hayıt macunu almıştım ben zaten tohumu da var demekki ekstra bir şey değilmiş onun macunu da

Bel ağrım kasik vardı sırt sol kasıkta keskein bıçak batması vardı sanki oynuyorlar başka belirtim yoktu
Hmm anladım canım benimde göğüs hassasiyeti vucütta ödem ve sağ kasıkta batma var ama adet olacam galiba yerleşmeden çok adet belirtisi gibi. Bende bir de pcos var adetten önce hep lekelenmem olıyor

Yaa öyle mi. Benim evlendikten sonra lekelenme günü çok arttı ya adetten 4-5-6 gün önce kahve leke geliyor sonra adet oluyor. Bugün leke gelmedi henüz ama akşama gelir muhtemelen sanırım hamile olsam bile asla anlayamıcam
1 2 gün önce gelir bazen direk gelir değişiyor hamile olduğumu hissettim var diyordum fakrli bir his oluyor kaşık ağrım ozellkte solda coktu bıçakla oyiyorlarnsanki bel ve sırt vardı meek hassasiyetim çok yoktu halende yok

1 2 gün önce gelir bazen direk gelir değişiyor hamile olduğumu hissettim var diyordum fakrli bir his oluyor kaşık ağrım ozellkte solda coktu bıçakla oyiyorlarnsanki bel ve sırt vardı meek hassasiyetim çok yoktu halende yok
Benim şuan meme hassasiyeti var ama o normal adet belirtim sağ kasıkta dün batma vardı tokluk hissi var birde biraz da ödem var vücudumda bugün belimde ağrı aya başladı ama o da adette hep ağrıyordu

Back
X