Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin basına
Peki ne zaman testte gözüktü? Erken döllenme olunca adet gecikmesinden önce belli olabiliyormuşEvet bana da ilginç gelse de... Adet bitiminde plansız bir şekilde hamile kaldım.
Adet bittikten kaç gün sonra birlikte olmak gerek peki ??
Amin canım insallah Allah size de nasip ederAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin basına
Evet kuzum kesinlikle haklisin. Bazilari bu konuda cok iddiali konusuyor, o sekilde uygulanirsa cinsiyet belirlenebilir deniyor. Demekki cogu insanda tutmasi tamamen Tevafuk oluyor Rabbimin takdiri oluyor.. Ben cok istedim cok fazla Dua ettim, nasip olmadi bana Kiz evlat..Bence hepsi Takdiri ilahi canım yumurtlama döneminde kızı olanda var adet bitiminde hamile kalıp oğlu olanda:) ŞÛRÂ-49 Allahû Tealâ'nın insanları yaratmasında ortaya koyduğu muhteva Allah'ın sünnetullahıdır. Buna göre Allahû Tealâ dilediğine erkek, dilediğine kız çocuk bağışlar.
Evet canım kesinlikle tevafuk :) senin kaçıncı bebeğin Rabbim tamamini erdirsinEvet kuzum kesinlikle haklisin. Bazilari bu konuda cok iddiali konusuyor, o sekilde uygulanirsa cinsiyet belirlenebilir deniyor. Demekki cogu insanda tutmasi tamamen Tevafuk oluyor Rabbimin takdiri oluyor.. Ben cok istedim cok fazla Dua ettim, nasip olmadi bana Kiz evlat..
Insan iki cennet meyvesindende tatmak istiyor, iki duyguyuda yasamak istiyor..
Adet bitiminde hamile kalanlar cinsiyetleriniz nedir ?
Benim kiz kardesimde adet bittigi gün tek iliskiyle hamile kalmis ve kizi oldu.
Bende kiz istedim ama Erkek oldu
Benim ücüncü Cocuk canim, ilk ikisinde farketmiyordu fakat ücüncüde Rabbimden bi Kiz evlat istedim hamile kalma sebebimde buydu. Maalesef nasip olmadiEvet canım kesinlikle tevafuk :) senin kaçıncı bebeğin Rabbim tamamini erdirsin
Evet canim adetten hemen sonra Hamile kalmis olmaliyim. Dedigim gibi kiz kardesim öyle söyleyince acaba dedim benimde Kiz olurmu..Nasip kısmet canım sağlıklı hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmiyor. Sende mi adetten hemen sonra hamile kaldın?
sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canim adetten hemen sonra Hamile kalmis olmaliyim. Dedigim gibi kiz kardesim öyle söyleyince acaba dedim benimde Kiz olurmu..
Ama anladimki Hersey Nasip Kismet..
Maşallah canım ya :) bak sende adetten sonra kalmissin heralde kısmet işte :) olsun sağlıkla kucağına alırsın insBenim ücüncü Cocuk canim, ilk ikisinde farketmiyordu fakat ücüncüde Rabbimden bi Kiz evlat istedim hamile kalma sebebimde buydu. Maalesef nasip olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?