Öyle kuzum herdey nasip kismet iste.. Inan sirf icimde Kiz evlat hasreti kalmasin diye dördüncüyü bile düsünür oldum.. Ama büyük bi risk benim icin ya oda Erkek olursaa cok korkuyorum.. Rabbim nasip edecekse versin yok vermiyecekse insallah icimden bu kiz evlat istegini tez zamanda alsin benden..Maşallah canım ya :) bak sende adetten sonra kalmissin heralde kısmet işte :) olsun sağlıkla kucağına alırsın ins
Canim ya inş hayirlisi olur hakkında :)Öyle kuzum herdey nasip kismet iste.. Inan sirf icimde Kiz evlat hasreti kalmasin diye dördüncüyü bile düsünür oldum.. Ama büyük bi risk benim icin ya oda Erkek olursaa cok korkuyorum.. Rabbim nasip edecekse versin yok vermiyecekse insallah icimden bu kiz evlat istegini tez zamanda alsin benden..
Bende adatten 1 gün sonra hamile kaldim. Ikinci oglum gelecek insallah. Bende cok kız evlat istemistim ama olmadi vardir bunda da bi hayir diyorum. Rabbim önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar versin cumlemize
Aynen bende inanmıyorum hele ki bu mevsim geçişlerinde olan adet düzensizliği ne zaman yumurtlanacağı belli olmuyorBen yumurtlama gününe inanmıyorum artık yumurtlama günündehiç ilişki yaşamadım ama hamileyim.
Geri çekme yaşadığımız için hemen adet sonrası mı bi sonraki adete yakın mı hamile kaldım bilemiyorum.
Teşekkür ederim. Ben ilk gebeligimden sonra 10 yil ara verdigim icin hemen olmaz diye düşünmüştüm o yüzden fazla üzerinde durmadim. Tesadufen adetimin 3 gün gectigini farkedince hemen test yaptim ve pozitif oldugunu gördüm.Hayırlı olsun canım ilişkiden kaç gün sonra test yapıp öğrendin? Bende adetten hemen sonraki ilişkimde hamile kalmış olabileceğimi düşünüyorum belirtilerini biraz yaşıyorum ama ne zaman test yapsam görünür bilmiyorum
BennMerhaba
Adet bitiminden hemen sonra hamile kalmak mümkün mü? Bu şekilde hamile kalanınız veya böyle hamile kaldığını duyduğunuz oldu mu ?
Hayırlı olsun sağlıklı kucağına alırsın inşallahBennadetim 5 gün sürüyo 6. Gün ilişki oldu birde 16. Gün oldu ultrason hesabına göre 6. Gün tutmuş cinsiyetinide bayramdan sonra öğrenicez bakalım
Kizlar bendede tuhaf seler oluoo yaaa konus acmistimm sayfadaa bi kac ark yardimci oldular sagolsunlar ama benim gibi yasayan varmi merak ettimm benim agusots 27 adet oldum adetimm 5 gn surdu gibi bise ilk iki gun kanama seklinde oldu sonrasinda kahve rengi kpyu koyu gekmeye basladi vee 1 eyllde tamamn bitmisti hic gelmemisti hic bole yasanmazdi bi hafta surerdi benim hepo halbuki bnmde bugun adetimn biteli 11 gun oldu ve bugun benden kahverengi leke geldii baska ic camasiri giydm kahve rengi lekenn ardindan simdide pembe glmis neden olabilir sizceee bole yasayan varmii yardimci olurmusunuzz
Yok canimm yaptirmadim kan tahlili bakalim bayramm gecsinde yaptirirmm ozamn saol cnmTest yaptırdın mı bence kan tahlili yaptır belki üstüne görmedir
Kızlar banada yardımcı olun adetime 5 gün kala kan testi yAptırdım 4.08 çıktı referans aralığıda 5-0 sonuç nedir sizce
Sağol canım yaptıracm tekrardanAdet dönemi henüz geçmediği için olabilir de canım 1 hafta bekleyip tekrar yaptırsan daha kesin sonuç
Tamam canım teşekkürler yaptıracam yenidenAdet dönemi henüz geçmediği için olabilir de canım 1 hafta bekleyip tekrar yaptırsan daha kesin sonuç
Merabalar peki Ne zaman belirtileri yasadiniz bir hafta icinde karin agrilari hisetinizmi hicEvet bana da ilginç gelse de... Adet bitiminde plansız bir şekilde hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?