Adet bittikten sonra lekelenme neyin habercisi?

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.549
2.977
333
Arkadaslar benim adetim bittikten bir iki gün sonra lekelenme şeklinde kanama geliyor her ay . Adet kanı gibi değil kahverengi renkte oluyor. Bu durum yıllardır böyle. Ben doktora şimdi mi gitmeliyim yoksa adetin 3.günü falan mı? Adetim yeni bitti. Bilenler yardimci olursa sevinirim .Çalıştığım için doğru zamanda gideyim diye size soruyorum. Bekarim bu arada

Konuyu yanlış yere açtım taşınırsa sevinirim

Yumurtlama kanaması da diyebilirsin. bazı kadınlarda ovulasyon döneminde kahverengi akıntı olması normal

kahve kan eski kan demisti doktorum. yani bi yerde takili kalip bi kac gün sonra bi haraketeb dolyi gelebilir demisti.

Yillardir varsa normaliniz olmustur artik. Son kalanlar atiliyodur. Süphelenecek bir sey yok. Ama iciniz rahat etmiyorsa gidin.

Son kalan kanlar işte vücut temizleniyor. Benim de hep sonradan kahverengi e döner acaba Bi sorun mu diye hiç aklıma gelmemişti

Arkadaslar benim adetim bittikten bir iki gün sonra lekelenme şeklinde kanama geliyor her ay . Adet kanı gibi değil kahverengi renkte oluyor. Bu durum yıllardır böyle. Ben doktora şimdi mi gitmeliyim yoksa adetin 3.günü falan mı? Adetim yeni bitti. Bilenler yardimci olursa sevinirim .Çalıştığım için doğru zamanda gideyim diye size soruyorum. Bekarim bu arada
Ben gecen ay bu durum için doktora gitmiştşm
O senin aslında adet kanın dedi.rahmin dar oldugu için duraksayarak geliyo dedi
Herhangi bi ilac filan vermedi
Dogumdan sonra böyle oldu benimkide
Önceden hersey yolundaydı

bence adetiniz tamamen bittikten sonra jinekolojik muayeneye gidin, o zaman bu durumunuzu da anlatirsiniz. Zaten normal muayenede bir sorun gormezse doktorunuz muhtemelen normal bulacaktir bu durumu arkadaslarin dedigi gibi.

Kist de olabilir, kalan adet kani da.. Herkesin yapisi ve durumu farkli.. Doktora gitmek disinda mantikli bi hareket olmaz su durumda..

bendede devamlı olmaya başlamıştı gittim kist çıktı. yumurta kistleri de yaparmış. ancak bir çok hsatalığın belirtisi aynı olur fakat hastalıklar farklıdır bence buraya sormak yerine doktoruna danış muayene ol. bu kanama bende hamilelikte bile olmuştu. şimdi sorsam hamileyim kanama olur kahverengi diye birçok insan düşük yapıyorsun derdi. ancak doktorum o zaman gayet normal demiş ve gayet normal bir gebelik geçirmiştim.

Bende de adetim bittikten sonra kanama oluyo doktora gitcem ama kanama devam ederken mi gidilmeli yoksa durduktan sonramı

Back
X